10 parcs de Barcelona per anar amb nens

Barcelona té parcs molt xulos per anar amb nens. Quan tenim temps ens agrada sortir del barri i anar a descobrir altres parcs per passar el dia. Als nens els agrada molt i és una manera de passar temps a l’aire lliure, tot i que estiguem a la ciutat.

Aquí us recomano els que més ens agraden. Si cliqueu al nom de cada parc trobareu la informació ampliada.

Parc de Can Mercader

Està a Cornellà i té mil raconets per descobrir. Hi ha un llac, zona de jocs, zona de picnic, bar/cafeteria i els diumenges i festius al matí hi corre un trenet elèctric que és un éxit.

A l’estiu podeu anar a la piscina del CEM Can Mercader, que està allà al costat.

tren-parc-can-mercader

Parc de l’Oreneta

A la zona de Pedralbes, prop del Monestir. És un dels nostres parcs estrella. Més que un parc és un bosc, així que els nens troben tota mena d’entreteniments naturals que van variant a cada estació. A la part de dalt hi ha el trenet de l’Oreneta, que funciona diumenges i festius al matí i que et porta donant una volta pel parc, passant per túnels i ponts. També té zona de picnic, zona de jocs amb elements naturals i un restaurant a dins del parc (important reservar).

trenet-parc-oreneta

Jardins de Can Sentmenat

A la part de dalt de Sarrià, entre l’avinguda Foix i major de Sarrià. Dins del parc hi ha la terrassa del Aulazero, on hi fan bones braves i aperitius i des d’on podeu veure com juguen els nens ;) Un bon plan també per vosaltres.

bar-aulazero-sarria

Parc de Santa Amèlia

A Sarrià. Té una zona de jocs molt gran, s’hi pot anar en patinet, patins… té un llac rodó i molt espai per jugar. Creuant el carrer de Santa Amèlia hi ha els jardins de la Vil·la Cecília, on hi ha el centre cívic Sarrià, una ludoteca gratuita, taules de ping pong i pistes de bàsquet.

parc-santa-amelia-sarria

Turó Park

Prop de la plaça Francesc Macià. Un parc molt senyorial, amb un llac gran amb peixos, una zona de jocs molt completa i un restaurant per anar a fer el brunch.

llac-turo-park

Parc de la Ciutadella

Segur que no us puc descobrir massa que no sapigueu d’aquest parc. La ludoteca que té és espectacular i ens agrada anar al llac a veure els ànecs i a pujar la barca. A la zona de la cascada sovint hi ha gent fent bombolles de sabó i als nens els encanta.

parc-ciutadella-bombolles

Montjuïc

Si voleu fer un bon aperitiu o dinar en família en un xiringuito amb bones vistes i un parc davant, el xiringuito Martínez de Montjuïc us agradarà.

terraza-martinez-amb-nens

I després estareu en plena muntanya per anar a gaudir de molts més llocs que no us podeu perdre.

Parc del laberint d’Horta

Feia segles que no hi anava i l’última vegada ens ho vam passar molt bé. Els nens van alucinar amb el laberint i, a part d’això, té molts racons bonics, amb molta vegetació.

parc-del-laberint-barcelona

Parc de la Tamarita

A la plaça Kennedy a baix de tot de l’avinguda Tibidabo. Un parc que era una antiga casa senyorial i que conserva tot de racons per investigar. Ple de fonts i molta vegetació i també una zona de jocs.

parc-de-la-tamarita

Camí del Cel al Tibidabo

Pujar al Tibidabo és un súper plan per als nens. La part de dalt és gratuita (només pagues si vols les atraccions que hi ha) i al final de tot hi ha els tobogans gegants i zona de picnic. Les vistes de Barcelona són molt boniques.

sp-tobogans-gegants-tibidabo

 

Una Resposta a “10 parcs de Barcelona per anar amb nens”
  1. Meritxell

    També està super be el parc de la creueta del coll. Hi ha dos zones infantils, llac, muntanya i un bar on pendre algo o menjar unes tapes… molt recomanable també ❤️

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.