Bona vida a la terrassa Martínez de Montjuïc

Ja fa unes setmanes vam anar a conèixer la terrassa Martínez de Montjuïc per publicar una crònica per Mammaproof. Hi vaig anar amb el Martí i l’Àlex un matí entre setmana i… tranquil és poc! S’hi estava de fàbula, ens va fer solet i és un lloc ideal per prendre algo mentre els nens juguen al parc de just al davant.

terrassa martinez montjuic

Com podeu veure està en un lloc privilegiat, amb unes vistes molt maques a la ciutat i el mar. Si decidiu deixar els nens també és un bon lloc per anar-hi en parella.

terrassa martinez montjuic

Nosaltres no vam anar-hi a dinar. El menú no és barat, val 40 euros, però és un menú tancat que inclou absolutament tot: aperitiu amb tapes, amanida, arrossos o cassola Martínez, postre i beguda. Per baixar rodolant per la muntanya, vaja :) També tenen menú infantil, hi ha trones i també cambiador.

terrassa martinez montjuic

La terrassa és ampla perquè hi corretegin els nens, hi caben cotxets… i des d’allà es veu el parc. La carta va canviant perquè fan servir productes de temporada, de proximitat i de la màxima qualitat i ens vam quedar amb les ganes de tornar-hi un migdia i dinar de tapes.

Ens van explicar que fan servir productes de proximitat i de la màxima qualitat

Ens van explicar que fan servir productes de proximitat i de la màxima qualitat

Sortint del restaurant els nens tenen un gran parc allà mateix per baixar el dinar i córrer al seu aire. Tot plegat, un pla super agradable per un matí de dissabte o diumenge. Això sí, s’ha de reservar amb antel·lació!

Aquí us deixo també la crònica que en vaig fer per Mammaproof i aquí un altre post que vaig publicar sobre coses a fer amb nens a Montjuïc. Ja que esteu allà, val la pena aprofitar tot el que ens ofereix la muntanya!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.