Les millors piscines descobertes de Barcelona per a l’estiu

Aquí la meva llista de piscines descobertes de Barcelona que actualitzo cada any segons els nostres nous descobriments. Fa poc us parlava de la piscina del club de tennis Sant Gervasi, que ens va agradar molt i ha pujat al top1 :) Si teniu la vostra favorita, m’encantarà que la recomaneu en un comentari.

Piscina descoberta del club de tennis Sant Gervasi. La nostra troballa de l’any passat, que ens ha agradat molt. En un entorn preciós, en mig de Collserola i vistes increïbles de la ciutat. No sol estar molt plena i teniu bar i restaurant allí mateix si voleu dinar o fer un aperitiu. L’entrada per adults és de 10 euros els caps de setmana i 8 entre setmana. Per a nens majors de 5 anys, 6 euros els caps de setmana i 3 euros entre setmana. Els menors de 5 anys no paguen.

piscina club tennis sant gervasi

Piscina descoberta de Can Caralleu. He anat moltes vegades a aquest centre municipal (l’Emma va fer aquí natació per nadons i jo he fet vàries classes) i està molt bé. Ja està oberta fins al setembre. Té zona de gespa, cafeteria, vestuaris adaptats… És important trucar abans d’anar-hi perquè us informin de com està l’aforament, ja que al juliol sol ser complicat. L’entrada per a tot el dia val 13,42 euros adult i 5,69 euros per nen.

Piscina estiu Can Caralleu

– Piscina descoberta del servei d’esports de la Universitat de Barcelona. També hi vaig anar en les meves èpoques d’estudiant i estava molt bé. Està al final de la Diagonal, a la sortida de Barcelona. Es pot aparcar el cotxe dins del recinte. L’entrada d’adult val 10 euros, val per tot el dia i inclou també pistes de paddle, tenis… La de nen de 4 a 15 anys val 7 euros, i els més petits no paguen.

– Piscines Picornella Montjuïc. Una piscina amb vistes. Hi vam anar quan l’Emma era petita i s’ho va passar molt bé, tot i que no té gespa ni sorra ni coses per a nens. Tampoc hi ha una piscina específica per a ells. Tenen xurros i coses per flotar, però les piscines són les olímpiques. L’entrada d’un dia val 11,85 per als adults, 7,98 euros per a joves de 14 a 25 anys i 7,30 euros per a nens de 6 a 14 anys. Els més petits de 6 anys no paguen. L’entrada inclou accés a tots els serveis del centre.

picornell

Complex aquatic i esportiu Can Mercader: és la piscina que es troba al recinte del parc de Can Mercader, un parc molt xulo per anar amb nens. Està a Cornellà, però s’arriba en un moment des de Sarrià. L’entrada és molt assequible (aquí podeu consultar preus) i hi ha diferents tipus d’abonaments per si hi aneu varies vegades. Té zones de gespa, ombra d’arbres i bar-cafeteria. Es pot portar menjar, però no llaunes ni ampolles de vidre.

CMpiscexterior

Vallparc: és la piscina on ha anat l’Emma amb el casal de l’escola. Està a la carretera de l’arrabassada i té unes vistes estupendes de Barcelona. Té piscina gran i petita, però no hi ha zona de gespa ni arbres. Tampoc s’hi pot entrar menjar. Té un restaurant que si us hi quedeu a dinar teniu rebaixa en el preu de la piscina. Podeu consultar tarifes aquí.

verano barcelona

Parc de la creueta del Coll. Com a bona gracienca de tota la vida, hi anava quan era petita i en tinc molt bons records. Hi ha zona de picnic, àrea de jocs infantils i un llac al mig que a l’estiu fa de piscina per a tots els veïns. El preu del llac de la creueta del coll és molt econòmic (2,35 euros) i encara és més baix per famílies nombroses, monoparentals o si agafeu abonament. (Podeu consultar aquí).

parc de la creueta del coll

Jardins de la Torre de les Aigües: En un pati interior d’una illa de cases de l’eixample (c/Roger de Llúria 56) podeu trobar una piscina i sorra de platja. Hi vam anar fa poc i ens va agradar molt. S’hi arriba fàcil amb ferrocarril (està prop de plaça Catalunya) i la piscina és poc fonda i ideal per als nens. Aquí us explico la nostra experiència. Preus molt assequibles al voltant d’1 o 2 euros. Tel. 637402866.

Barcelona,_Eixample,_Torre_de_les_Aigües

Llac de Can Dragó. Queda una mica més lluny de casa, a Nou Barris, però és la piscina descoberta més gran de Barcelona i he pensat que l’havia de posar. A més, a jutjar per les fotos, sembla molt xula. Algú hi ha anat?

Llac Can Drago

Espero que la llista us faci servei i rebre les vostres recomanacions. Nosaltres alguna o altra provarem i ja us diré que tal l’experiència.

Cap resposta a “Les millors piscines descobertes de Barcelona per a l’estiu”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.