Sobre mi

Laia Emma i Marti

Hola! Sóc la Laia, vaig néixer el 1977. He viscut a Gràcia de tota la vida i, desde que sóc mare, visc al barri de Sarrià.

Sóc biòloga per estudis i freelance de vocació. Vaig fer la tesi doctoral en neurociències i el postdoctorat a San Diego, California. Una experiència molt enriquidora que em va permetre viatjar molt i conèixer gent d’arreu del món.

Al cap de poc de tornar, al 2010, va néixer l’Emma i va capgirar les nostres vides. Passar temps amb ella es va convertir en la meva primera prioritat i la criança i tot el relacionat amb el món infantil va ocupar la major part del meu temps.

Vaig començar a escriure Sarrià Petits al 2011 per compartir i donar a conèixer tot el que anava aprenent juntament amb ella i tots els llocs del barri que valia la pena descobrir. He anat creixent i aprenent amb el blog i coneixent i col·laborant en projectes en els que crec i que m’apassionen.

Al cap de dos anys i mig va arribar en Martí i amb ell vaig decidir treballar per compte propi i desde casa fent el que més m’agrada. Des de 2012 he estat la responsable de comunicació i atenció al client de la botiga online de l’empresa Suit Beibi (amb tres botigues físiques a Sarrià-Sant Gervasi i una a Poblenou). He treballat durant dos anys a la redacció de Mammaproof.org, la guía per a disfrutar de la ciutat en familia, a la Fundació Pere Tarrés portant la campanya de colònies i vacances en família del 2016… I fa poc he començat un nou projecte, In Love Magazine. Una revista on comparteixo les meves inquietuds sobre decoració, artesania i productes fets amb el cor.

Llegeixo sobre criança respectuosa, m’interessa la decoració, m’agraden les botigues i productes per a nens, els projectes personals fets amb il·lusió i les coses boniques i inspiradores.

Si ets emprenedor o tens algun projecte/producte que creus que podem donar a conèixer junts, no dubtis en contactar-me a: laia@sarriapetits.com

Pots llegir la meva trajectòria completa al meu perfil de Linkedin.

Si ets nou a Sarrià Petits, pots llegir-te la primera entrada del blog i saber com vam començar. I si busques plans per fer amb nens a Sarrià o Barcelona, no et perdis els nostres petits plans o les activitats per fer a Sarrià amb el teu nadó.