Can Mercader: un parc per descobrir, amb llac, trenet i moltes coses més!

El parc de Can Mercader és un molt bon lloc per anar a passar el dia en família. Quan hi vam anar per primer cop em va semblar una autèntica troballa, un gran espai amb moltes possibilitats. I hem repetit més vegades. Està a Cornellà, molt a prop de la ronda de dalt, a 10 minuts en cotxe de Sarrià.

passeig plàtans

L’entrada principal et porta pel passeig dels plataners (molts d’ells centenaris) cap al palau de Can Mercader, l’antiga casa dels propietaris dels terrenys.

Palau Can Mercader

Però l’estrella del parc és el trenet elèctric que els amics del ferrocarril de Cornellà fan córrer els diumenges i festius (de les 11h a les 13:30h). Han construït una estació i tot des d’on surten els trens. Shi pot pujar a sobre i donar una volta pel parc passant per túnels, ponts…

trenet-can-mercader

tren parc can mercader

La primera vegada hi vam anar un dissabte i estava tancat, però vam repetir un diumenge amb amics i els nens van gaudir-ho molt.

Can Mercader

A la part alta del parc hi ha el llac, envoltat de vegetació, amb miradors i glorietes. És una zona molt tranquila on vam berenar asseguts a la gespa i vam jugar amb els ànecs.

Can Mercader

Can Mercader

Hi ha espais ben amplis per córrer, jugar a pilota, anar en bicicleta o en patinet.

Can Mercader

Can Mercader

També hi ha, repartides pel parc, zones per a la pràctica de l’esport i exercici físic i circuïts de salut per a la gent gran que també agraden molt als més petits.

Can Mercader

La zona de jocs és molt gran i hi ha gronxadors i un vaixell pirata que ens va impresionar. Els més petits tenen un circuït més adecuat a la seva edat. Al costat hi ha taules de picnic per berenar o celebrar-hi festes d’aniversari a l’aire lliure.

Can Mercader

I molt a prop de la zona de jocs infantil hi ha un bar amb terrasseta on podeu dinar, seure a prendre algo o descansar.

Bar can mercader

mapa can mercader

A la part de dalt de tot hi ha la piscina municipal, que és una de les piscines d’estiu de Barcelona que recomanem, i que és el complement ideal per passar tot el dia fora i fugir de la calor. Què us sembla el plan?

piscina estiu can mercader

Parc Can Mercader
Carretera de l’Hospitalet, s/n 08940 Cornellà de Llobregat
Sortida 15 de la Ronda de Dalt, al costat del centre comercial El Corte Inglés.

 

Cap resposta a “Can Mercader: un parc per descobrir, amb llac, trenet i moltes coses més!”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.