El trenet i la piscina del parc de Can Mercader

Fa temps que vam descobrir el parc de Can Mercader. Ens va agradar molt i us el vaig recomanar aquí.

Ara fa dues setmanes hi vam tornar. En aquesta ocasió era diumenge i vam poder pujar als trens i fer una volta pel parc. Anavèm amb uns amics i a tots els nens els va agradar molt. Són reproduccions en petit de trens de veritat: l’AVE, rodalies, el Tram, l’EuroMed… i els vagons són seients on hi seus i vas a fer la volta per tot el parc.

trenet can mercader

Passes per ponts, túnels… et creues amb altres trens i et saludes amb els passatgers…

20140706_120839 trenet de can mercader 1

Una atracció més en un parc que com us vaig comentar té de tot: zona de jocs, zona de picnic, bar-cafeteria, un llac… i la piscina!

20140706_130020

No hi hem anat, però des del parc es veu i té molt bona pinta. No hi havia massa gent, amb gespa, amb piscina per petits… Podeu veure més detalls en aquest post on us vaig posar una llista de piscines de Barcelona per anar amb nens. La Raquel ens va comentar que les havia probat totes i que la de Can Mercader li sembla la millor qualitat/preu.

Després del trenet vam fer una mica de picnic per als nens i nosaltres ens vam comprar un entrepà (truita de tonyina, molt bo) i una beguda al bar. I mentre en Martí dormia, l’Emma i el seu amic Theo s’ho van passar pipa al barco pirata.

Si voleu veure fotos de la resta de coses que ofereix el parc, mapa i adressa, ho teniu aquí.

Cap resposta a “El trenet i la piscina del parc de Can Mercader”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.