Un passeig pel camí del cel al Tibidabo

Fins fa poc pensava que anar al Tibidabo era sinònim de pagar. Però quan em vaig assabentar que hi ha una part per la que es pot passejar gratuitament i que a més a més té uns tobogans gegants la mar de xulos, bosquet i una zona de pícnic, no vam trigar en anar-hi. És el camí del cel.

vistas barcelona tibidabo

Al Tibidabo en transport públic

Per arribar-hi es pot fer en cotxe i deixar-lo al pàrquing. Però des del barri s’hi arriba molt bé també en transport públic. S’ha de baixar a la parada de “peu del funicular”, agafar el funicular fins a “Vallvidrera superior” i allí, just sortint, teniu la parada de l’autobus 111 que us deixa a dalt de tot del Tibidabo. A vegades aquest autobús triga en passar, però allà mateix hi ha un parc i una gelateria boníssima i moníssima que us ajudaran a portar-ho millor.

Les atraccions del camí del cel

Al pis de dalt de tot del Tibidabo és on hi ha algunes de les atraccions més emblemàtiques: el carrousel, la nòria, l’atalaia, l’avió… i també algunes d’altres per a nens petits (trenets, l’olla que gira…). Totes aquestes s’han de pagar. Val 2 euros el viatge o es poden comprar una pulsera que en val 8 però amb la que poden pujar a tot arreu.

tibidabo barcelona

cami del cel al tibidabo

tibidabo noria

Tobogans gegants del Tibidabo

Si passeu de les atraccions (o quan ja hagueu pujat a totes) al final de tot del passeig hi ha una zona boscosa, amb una font, bancs a la ombra i uns tobogans gegants que faran les delicies dels nens. S’hi passen estona i estona, pujant baixant… són molt xulos. I quan no hi ha massa gent aprofitem també els pares per provar-los ;)

sp tobogans gegants tibidabo

sp tobogans gegants barcelona

Zona de pícnic del Tibidabo

I just al costat dels tobogans hi ha una zona de picnic. S’hi pot fer un berenar d’aniversari, quedar-s’hi a dinar… Està molt bé i tot i que no té molta ombra, se’n pot trobar. La primera vegada que hi vam anar hi havia un senglar passejant per allà. Els fan fora, però vigileu de no deixar res a la vista per si de cas.

sarria petits tibidabo zona de picnic

Quan els demanem als nens que ens diguin quin plan volen fer, el camí del cel i el Cosmocaixa són els que més triomfen. Ja em direu què us ha semblat o si hi aneu sovint.

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.