En barca pel parc de la Ciutadella

Diumenge passat vam anar al parc de la Ciutadella. La idea era anar a la festa “tots a taula”, que conmemorava el dia internacional de la familia (que és avui, 15 de maig). Hi havia taules amb aigua i fruita i només havies de portar una mica de picnic i seure tots plegats juntament amb altres families a dinar. I també activitats programades al matí i a la tarda.

Però no vam fer res de tot això. Per l’hora que vam arribar i pel tema horaris de dinar, vam canviar de plans.

Només arribar vam anar a pujar a les barques. Quins records! Jo hi anava amb els meus pares quan era petita i recordo que m’encantava! Era un dia que fèiem algo especial, l’emoció de pujar a la barca, voler remar…

parc de la ciutadella

I l’altre dia ho vam repetir tots junts i ens ho vam passar la mar de bé. Tot i que en Martí té 15 mesos, no vam patir gens perquè pogués caure de la barca, ja que són molt altes. Ens va costar 9 euros (preu per tres persones) i et deixen passejar durant 30 minuts. Primer vam pensar que se’ns faria llarg, però entre que mires illes, fas voltes als arbres, vas a buscar els ànecs, persegueixes tortugues… es passa volant!

Parc de la ciutadella barques

Després de la barca vam seure a la gespa a dinar en plan picnic. I mentre en Martí feia la migdiada al cotxet vam seguir passejant pel parc. Vam anar a veure l’estàtua del Mamut que a l’Emma li va impresionar.

Després, de casualitat, vam topar-nos amb uns nois que fan bombolles de sabó (deuen estar-hi sempre) i vam passar una bona estona jugant a atrapar-les i petar-les. Molt divertit!

bombolles de sabo parc de la ciutadella

bombolles de sabo parc de la ciutadella

I amb aquests senzills plans vam completar un dia rodó. El nostre dia de la familia.

Cap resposta a “En barca pel parc de la Ciutadella”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.