Casals de Setmana Santa 2014

Ja falta poc per setmana santa i segur que molts de vosaltres esteu fent equilibris per combinar la feina amb les vacances dels nens. Us deixo alguns enllaços amb les propostes dels centres del barri que espero que us puguin ajudar.

– Creix amb Traça: dues propostes de casal en família.

Taller juntos y revueltos: activitat dirigida per a nens de 2 a 6 anys i un acompanyant on podreu cantar, jugar, ballar, escoltar contes, pintar… d’una manera lúdica interaccionant amb altres nens i adults.

El Petit Gimnàs (especial setmana santa). Activitat no dirigida per a nens de 18 mesos a 4 anys amb un acompanyant. Activitat de psicomotricitat perquè els nens juguin, saltin, es moguin, investiguin… en un entorn segur i adaptat a les seves necessitats. Horari de matins i de tardes.

Més informació aquí.

creix amb traca setmana santa

Si vols conèixer la nostra experiència al Petit Gimàs de Creix amb Traça, t’ho expliquem aquí.

– WonderFun: Easter Camp amb diferents opcions (matins, tardes, dies sueltos…). A partir de dilluns 14 d’abril i fins a dijous 17 (ambdós inclosos) farem tot tipus d’activitats: teatre, manualitats, plantarem verdures de primavera… i moltes sorpreses més! Si fa bon temps, anirem a esmorzar a algun parc dels que estan més a prop de WonderFUN i així podrem jugar a l’aire lliure. Com sempre, tot en anglès i amb profes nadius. Més informació aquí.

POSTER EASTER CAMP

Si vols conèixer la nostra experiència a WonderFun, t’ho expliquem aquí.

– Kids&Us Sarrià: Casal de Setmana Santa en anglès. Easter Eggcitement Fun Week per a per a nens de 3 a 10 anys. Contes i cançons, teatre, manualitats, jocs, psicomotricitat… Més informació aquí.

Emailing-FW-Setmana-Santa-2014-SARRIÀ-(12-02-14)

Si vols conèixer la nostra experiència a Kids and Us, t’ho expliquem aquí.

– Cotó Fluix (Les Corts): pels matins o tardes, per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Manualitats de tot tipus relacionades amb Pasqua. Més info aquí.

setmana santa coto fluix

– Escola Traç: Del 14 al 17 d’abril, tallers de plàstica i dibuix i pintura per a nens i nenes a partir de 5 anys. De 9 a 13h. Més info aquí.

Si vols conèixer la nostra experiència a l’escola Traç, t’ho expliquem aquí.

– Lenoarmi: música, manualitats, cuina, piscina, contes… per a nens de 2-3 anys fins a 7. Més info aquí.

casal_setmana santa lenoarmi

– Cookiteca Sarrià: Tallers lúdics de cuina on es comparteixen activitats de cuina i manuals. Dies sueltos o cada dia de 10h a 14h. Més informació aquí.

Centre cívic SarriàUtilitzarem com a metodologia de treball els centres d’interès i una programació d’activitats específiques per a cada grup d’edat (tallers, jocs, gimcanes, jocs de pistes, manualitats), per tal de poder incidir i estimular de manera integral en la personalitat de l’ infant. Per a nens de 3 a 12 anys. Inscripcions fins el 8 d’abril. Més informació aquí.

Casa Sagnier: Casal infantil de primavera. 14 i 15 d’abril de 10h a 13h. Per a nens de 4 a 12 anys. Inscripcions del 7 a l’11 d’abril. Més informació aquí.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.