El Petit Gimnàs a Creix amb Traça

Aquest mes he començat a anar a el Petit Gimnàs de Creix amb Traça amb en Martí. Així l’Emma té una tarda a soles amb el seu pare i jo amb en Martí (i després un altre dia ho fem al revés).

Hi ha la possibilitat d’anar-hi dies sueltos, cosa que està molt bé per als dies que plou, fa fred o simplement voleu fer alguna activitat enriquidora diferent a la vostra rutina habitual. O quedar amb una amiga mentre els petits juguen contents!

És una activitat de psicomotricitat perquè els nens juguin, saltin, es moguin, investiguin… Es fa en una sala sense monitor, en un entorn segur i adaptat als més petits. Hi ha espatlleres, pilotes, matalassos, túnels, circuits, balancins, escales, miralls…

el petit gimnàs

Compten amb molts recursos que evidentment a casa no tenim. I cada setmana canvien una mica la disposició de les coses i afegeixen novetats.

el petit gimnàs

Jo n’estic molt contenta. És una bona opció sobretot ara que encara fa una mica de fred i es fa fosc aviat. A més a més, jo quedo allí amb la meva germana i la meva fillola i aprofitem per veure’ns tots i podem xerrar una mica mentre els cosins juguen.

el petit gimnàs

A en Martí també li agrada i en la horeta i poc que estem no s’acaba tot el que hi arriba a haver. Li agrada saltar, les pilotes gegants, els camins de textures sensorials… no para vaja. Ho toca tot i tot li interessa.

el petit gimnàs

el petit gimnàs

Si teniu un nen a qui li agradi el moviment, li encantarà això. Pots pagar mes a mes per anar-hi cada setmana o pagar només un dia per fer-hi una activitat de tarda. I sempre és una alegria veure a l’Eva i el seu equip i compartir impressions sobre criança. Que d’això en saben un rato!

Més informació aquí.

4 Respostes a “El Petit Gimnàs a Creix amb Traça”
 1. Núria

  Té molt bon pinta aquest lloc… quan la Lola camini l’apunto segur!! petonàss

  • Sarrià Petits

   Està molt bé. Jo hi vaig amb la Marta i així també ens veiem. I la Berta i el Martí s’ho passen molt bé. L’Eva sempre sap crear un espai molt interessant.

   • http://www./

    Phil: « En Espagnol, la pompe et la bombe sont homonymes. »En portugais aussi. « Bombeiro » = pompier.dynamiteur, poseur de bombe = « bombista »Pompier, bon oeil.et bonbon, bonbonne, bonbonnière, ça marche toujours ou ça a été réformé ?

  • Beatriz

   Hola Núria! Poden gaudir del espai bebés que comencin a gatejar…tenen llibertat per moure’s per on vulguin. :)

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.