Kids & Us a Sarrià: aprendre anglès de manera natural.

Suposo que com que jo no vaig parlar anglès d’una manera decent fins que per motius de feina vaig anar a viure tres anys a Estats Units, m’agradaria que l’Emma i en Martí el poguéssin aprendre també igual que jo, d’una manera poc acadèmica i parlant i passant-ho bé.

El curs passat vaig passar per Kids & Us de Sarrià (c/Trinquet 8-10) a informar-me i em va donar molt bona impressió. El seu mètode es basa justament en això: aprendre anglès tal com s’aprèn la llengua materna, de manera natural i espontànea.

Kids and us

Per això els grups no els fan per nivells d’anglès com a les acadèmies típiques, sinó per edats. Cada grup d’edat té un personatge que els acompanya a cada classe i junts fan cançons, jocs, expliquen contes… sempre tractant situacions quotidianes que resulten familiars als nens. Es tracta de fer les activitats pròpies de la seva edat, però en anglès.

Kids and Us

El material que utilitzen a les classes el dissenyen només per Kids and Us i el vaig trobar molt bonic i estimulant. I també està adaptat a cada classe i a cada edat. Per exemple, en el de nens de 2 anys doncs el personatge ja comença a voler ser gran, a fer les coses sol… i així els nens s’hi poden identificar molt bé.

Kids and Us

Kids and Us

A les classes d’1 i 2 anys el pare o la mare o un adult ha d’asistir amb ells a classe. I a partir de 3 ja hi van sols. Tot i això, el mètode requereix col·laboració a casa, ja que sempre donen materials (contes, música…) per escoltar durant la setmana.

Kids and Us

Jo vaig tenir molt bona experiència anant a viure una temporada fora i per poc que pugui m’agradaria repetir-ho quan l’Emma i en Martí siguin una mica més grans. No només per l’anglès, sinó perquè és una experiència enriquidora en tots els sentits.

Però si  no pogués ser, està clar que com millor s’aprèn i es recorda una llengua no és fent fitxes i repetint frases com un lloro, sinó jugant, cantant, escoltant i intentant comunicar-te tal com ho faries en la teva llengua materna. Si us voleu informar, aquest és el contacte.

Kids & Us Sarrià
Trinquet 8-10
Barcelona
Tel. 93 114 58 20 – 675 175 616
sarria@kidsandus.es

**Totes les fotos del post són de la web de Kids & Us.

Cap resposta a “Kids & Us a Sarrià: aprendre anglès de manera natural.”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.