Casals de Nadal 2013

Ja falta poc per les vacances escolars i segur que molts de vosaltres esteu buscant algun lloc on els vostres fills puguin passar una bona estona mentre nosaltres encara treballem. Us deixo alguns enllaços amb les propostes de centres del barri que espero que us puguin ajudar.

Petit Gimnàs a Creix amb Traça: casal en família. Per a nens que ja caminen o gategen amb un acompanyant. Descobreix i gaudeix de tot el que el teu bebè és capaç d’experimentar en un espai segur i adaptat a les seves necessitats amb espatlleres, matalassets, escales, túnels, ponts, balancins, gronxadors… Més informació aquí.

creixambtraca

Si vols conèixer la nostra experiència a Creix amb Traça, t’ho expliquem aquí.

WonderFun: Christmas Camp amb diferents opcions (matins, atrdes, dies sueltos…). Manualitats nadalenques, contes, cançons… tot en anglès per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Més informació aquí.

wonderfun

Si vols conèixer la nostra experiència a WonderFun, t’ho expliquem aquí.

– Kids&Us Sarrià: Casal de Nadal en anglès. Christmas Fun Week per a per a nens de 3 a 10 anys. Contes i cançons, manualitats, jocs, psicomotricitat… Més informació aquí.

kids and us

Si vols conèixer la nostra experiència a Kids and Us, t’ho expliquem aquí.

Casal de Nadal a Cotó Fluix (Les Corts): pels matins o tardes, per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Manualitats de tot tipus relacionades amb el Nadal: guirnalda per l’arbre, mini tió de fang, reis mags amb paper reciclat… Més info aquí.

coto fluix casal nadal

Tallers de Nadal a l’escola Traç: A les vacances de nadal, tallers de plàstica, dibuix i pintura per a nens i nenes a partir de 5 anys de 9h a 13h. Més info aquí.

Si vols conèixer la nostra experiència a l’escola Traç, t’ho expliquem aquí.

– Tallers de Nadal al Cau: farem pessebres, llibres d’artista, sabons i moltes manualitats en un ambient relaxat i creatiu. Més info aquí.

Si vols conèixer la nostra experiència al Cau de Sarrià, t’ho expliquem aquí.

– Casal de Nadal a Lenoarmi: música, manualitats, cuina, piscina, contes… per a nens de 2-3 anys fins a 7. Més info aquí.

– Casal de Nadal al Centre Kepler: Com és un Nadal a Lapònia? I al Brasil? I al Japó? Aquestes vacances de Nadal, les tradicions nadalenques d’arreu del món arriben al Centre Kepler! Descobrirem la història, els costums i la roba típica, cuinarem i tastarem menjars de Nadal, aprendrem paraules i cançons nadalenques i farem jocs, decoracions, construccions i experiments científics per recrear, investigar i entendre fenòmens com el fred, el vent, els terratrèmols o els volcans! Per a nens de 5 a 13 anys. Més info aquí.

– Cookiteca Sarrià: Tallers lúdics de cuina on es comparteixen activitats de cuina i manuals. Per a nens de 6 a 14 anys. Més informació aquí.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.