[Traslladat] El cau: taller de creació artística

Atenció: aquest negoci s’ha traslladat al barri de Gràcia (c/Torrent de l’Olla 51).

Torno a casa amb les piles carregades després de conèixer la Bàrbara i l’Edwin, els propietaris d’El Cau, taller de creació artística i evolució. Porten aquest taller de barri en família, amb molta il·lusió i lluitant cada dia per aquest projecte personal que van decidir fer realitat ja fa uns anys.

el cau

Són moltes les famílies del barri que hi passen i molts els nens i nenes que hi van desde fa anys. Amb ells han creat un vincle estret que els ajuda a impartir les classes d’una manera personalitzada, respectant en cada moment el tarannà de cada nen i les seves motivacions. Com m’explicava l’Edwin “cada nen sap que, si la classe dura una hora, com a mínim tindrà 10 minuts en que sabrà i sentirà que estem dedicats al 100% al que ell vol fer i ens demana”. I aquest és el fet diferencial d’aquest taller artístic: la voluntat d’atendre a cada nen de manera individualitzada, respectant la seva evolució, dins del marc general de la realització d’una classe.

el cau

L’oferta d’activitats que organitzen és molt àmplia: arts plàstiques, pintura, dibuix, stop-motion, costura creativa, còmic,… i sempre són benvingudes noves idees. També tenen una sala a part del taller que la dediquen a grups d’estudi. Ara mateix tenen engegat un grup de preparació per al first certificate d’anglès i un de classes de guitarra. I, segons la demanda, van creant noves classes.

el cau

Els horaris també són bastant flexibles a les necessitats de cadascú, però en linies generals els matins de dilluns a dijous estan dedicats a creació artística per adults i les tardes de dilluns a dijous a classes per a nens majors de 3 anys que puguin quedar-se sols. Si tens un fill més petit i t’interessaria compartir amb ell una estona d’art també és possible al matí o a la tarda, només cal que truquis per fer-ho saber i et posis d’acord amb la Bàrbara.

el cau

el cau

I us preguntareu què fan els divendres i dissabtes. Aquests dies els reserven per festes d’aniversari. Lloguen el local a les tardes de 17h a 20h i organitzen activitats que poden variar depenent de l’edat dels nens: plàstica, titelles, conta contes, dansa, maquillatge,… i finalment la sempre exitosa pinyata. El berenar pot estar inclòs o no.

el cau

Els dies de vacances escolars o de lliure disposició de les escoles, el taller obre de 9 a 18h per donar servei a les famílies que ho necessitin. Organitzen activitats, fan alguna sortida pel barri i cada nen porta el seu dinar i dinen tots junts al taller.

el cau

Quan hi he anat aquest matí he conegut la Violeta, que avui no tenia classe i ha vingut a passar el dia amb la Bàrbara i m’ha ensenyat aquest gerro de fang tant bonic que ha fet.

el cau

I només em queda presentar-vos en Copito, la mascota del taller que ens dóna la benvinguda a la porta. Gràcies a ell i a la insistència de la meva filla de parar a saludar-lo cada vegada que passàvem per davant, he tingut el gust de conèixer aquest projecte de barri, familiar i portat amb tanta empenta i il·lusió.

Activitat: pintura, dibuix, plàstica… arts en general.
Lloc: c/Canet 38 08017 Barcelona.
Contacte: Tel. 93 5663605 ; 629506738 Web: http://elcaudesarriaart.wordpress.com/


View larger map

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.