Salvem el parc de l’Oreneta

Fa poc una amiga em va fer arribar la noticia de que l’empresa Nuñez i Navarro ha arribat a un acord amb l’ajuntament per poder edificar en una part urbanitzable del parc de l’Oreneta.

És la part de l’entrada des del monestir de Pedralbes fins al carrer Gaspar Cassadó. No he seguit el debat des del principi, però sembla ser que Nuñez i Navarro ha acordat cedir dues masies de Sant Gervasi i Horta (on s’hi faran equipaments públics) a canvi d’aquests terrenys a tocar Collserola en els quals hi ha previst edificar 30 habitatges de luxe.

Un luxe per uns quants que va restant qualitat de vida a tots els barcelonins que veiem com de mica en mica la ciutat va pujant cap a Collserola. Sempre he dit que és una sort tenir un parc com l’Oreneta a tocar de casa. Per als adults i també, i sobretot, per als nens de ciutat, especialment necessitats del contacte amb la natura i del joc en espais oberts i segurs.

Parc de l'oreneta

parc de l'oreneta

Els veïns també ho veuen així i s’han unit en la plataforma defensem el parc de l’Oreneta on podeu ajudar a fer pressió i adherir-vos al seu manifest d’una manera molt senzilla.

Si voleu més informació, a la seva web trobareu els documents que hi ha sobre tot el procés, els col·lectius que recolzen la protesta i un recull de premsa amb tot el ressó que se n’ha fet als diaris. Així com les assamblees i les accions que s’aniran fent.

defensem el parc de l'oreneta

Que en penseu? Coneixieu la noticia? Si voleu comentar i compartir, com a més gent arribi millor!

Cap resposta a “Salvem el parc de l’Oreneta”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.