Mammaproof fa un pas endavant!

Avui us escric per donar-vos una bona noticia: Mammaproof creix, fa un pas endavant i ja té un equip a Barcelona i un a Madrid amb moltes ganes de fer coses!

Fa 4 anys ja que la Mavi i la Sarah van començar a recomanar a Mammaproof iniciatives inspiradores, llocs i activitats provades per elles mateixes amb els seus fills. En aquell moment jo tot just acabava de ser mare i de seguida em vaig fer fan del seu projecte i vaig començar a seguir els seus consells descobrint que tenir fills i sortir no havia de ser necessariament incompatible.

Poblenou queda molt lluny d’aquí (sobretot si vas amb nens) i em faltaven plans més de barri, per poder fer una tarda qualsevol. És així com Mammaproof em va inspirar per començar Sarrià Petits, el meu espai personal que només m’ha portat coses bones. Recordo quan un dia, asseguts al despatx, li vaig comentar al meu marit “t’imagines treballar a Mammaproof?“. I aquí estic avui, formant part d’aquest fantàstic equip i meravellosa iniciativa que espero ajudar a fer créixer encara més.

mammaproof-114

Foto de Valentina Barreto

Avui ens podeu conèixer una mica més en la presentació oficial de l’equip de Barcelona i participar en el sorteig d’una làmina feta per una il·lustradora boníssima.

Foto de Valentina Barreto

Jo no passo tant sovint per aquí, però ni molt menys deixo Sarrià Petits abandonat. L’any passat en Martí era petit i jo treballava moltes nits. Ara que ja no ho he de fer vull disfrutar-ho un temps, veure series a la tele com tothom i fer el vago. Sempre he escrit el blog per plaer, perquè he volgut i m’ha agradat i no vull convertir-ho en una obligació. Quan ja tingui una mica més per la mà tots els canvis (positius!) que m’ha portat aquesta nova etapa, segur que tornaré per donar-vos la tabarra amb tot allò que fem pel barri i que se’m passa pel cap.

Mentrestant em podeu seguir a Instagram i estar al dia de plans a través de Facebook. I també a les xarxes socials de Mammaproof: Instagram i Facebook.

Fins ben aviat!

9 Respostes a “Mammaproof fa un pas endavant!”
 1. Vinyet

  Felicitats Laia! Jo també m’imagino a vegades com seria treballar amb vosaltres! Hehehe! De moment sóc agent i col·laboradora… però si creixeu i necessiteu reforços m’ho fas saber ;) Endavant amb el projecte!!! M’encanta!

  • Sarrià Petits

   Perfecte! Espero que sí, que poc a poc poguem anar sumant gent a l’equip. Necessitem moltes mans per arribar a totes les idees que tenim al cap! petons!

   • Vinnie

    Awwws!! I bet you guys had a blast!! P.S. Little Tykes found me almost imdiaemtely I guess. I’ve got a Spam message about their Endless Adventure Swing Along Castle. I must say, their tenacity is admirable =P

   • emphysema

    Je suis tombé « par hasard » sur votre site et franchement….j’adore ! Très belles images, beaucoup de tendresse et de douceur dans toutes les images, une vrai recherche dans les poses, de beaux traitements et un vrai regard.Tout cela présenté dans un beau site qui met bien le contenu en valeur franchement…… Bravo !Continuez…..je suis jaloux !

 2. Nuria

  Felicitats Laia! M’encanta que mammaproof perqué en el meu cas em va passar com a tu i quan va néixer la nena descobrir mammaproof em va fer veure que podia fer moltes coses xules amb ella.

  I ja veus, a vegades les coses en les que penses es fan realitat, així que m’alegro molt per tu de que formis part de mammaproof.

  Jo seguiré posant el meu granet de sorra per ajudar a aquest projecte!!

  • Sarrià Petits

   Gràcies Núria! i tant que sí, comptem amb tu ;)!

   • Laticia

    Liebe Nicole!Herzlichen Glückwunsch! Es ist ein großer Erfolg und du kannst super stolz auf dich sein. Ich kann in etwa nachvollziehen wie du dich fühlst und kann dir nur sagen &#&h20;Durch2alten8#8221; – es wird immer leichter.Liebe Grüße Susi

 3. Kids&US Sarrià

  Tot i que trobem a faltar Sarriapetits i les seves recomanacions, espero que disfrutis d’aquesta nova experiència !

  Gaby

  • Sarrià Petits

   Moltes gràcies Gaby! Intentaré passar-me sovint per Sarrià Petits també! una abraçada! Laia.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.