Propostes a l’aire lliure per al cap de setmana

La pluja ens ha deixat (de moment al menys) i per aquest cap de setmana s’esperen temperatures primaverals. Així que no hi ha excuses per no sortir de casa. Desenterro algunes de les activitats a l’aire lliure que havia recomanat fa temps per si necessiteu inspiració.

Anar d’excursió al parc de l’Oreneta. Fer un picnic, anar de restaurant, pujar al trenet, veure els ponis, fer un aperitiu… Hi ha mil i una opcions per a disfrutar d’aquest bosc urbà.

parc de l'oreneta

Visitar el nucli zoològic Cal Castillo. A la carretera de l’Arrabassada es troba aquest mini zoològic que encantarà als petits. Es tracta de tres grans esplanades a tres nivells on hi passegen cabres, cèrvols, ases, ponis, ànecs, oques, emús i porcs. Si porteu pastanagues triomfareu segur!

Cal Castillo

Fer una excursió per Vallvidrera amb aturada al centre cívic. S’hi menja molt bé i els nens poden jugar allà al costat quan es cansin de seure a taula.

CC Vallvidrera

Sortir a jugar al Turó park i visitar el llac ple de peixos i tortugues. Per berenar podeu anar al Baby Deli, ben aprop del parc.

Turó Park

Fer un passeig pel bosc i disfrutar d’unes bones braves als Jardins de Can Sentmenat.

Can Sentmenat

– Si no us importa agafar el cotxe, el parc de Can Mercader (a Cornellà) amb trenet, llac i zona de jocs i picnic és un lloc que ens va agradar molt per passar-hi el dia.

Can Mercader

Fer un aperitiu al parc de Santa Amèlia mentre els nens disfruten de la zona de jocs.

Santa Amèlia

Bon cap de setmana!

2 Respostes a “Propostes a l’aire lliure per al cap de setmana”
  1. victor miguel

    Laia, quin post més bo. De totes aquestes només he fet la primera. T’aniré copiant.

  2. Sarrià Petits

    Gràcies Víctor! Si un dia aneu al parc de Santa Amèlia fes-me un mail i us venim a veure. Vivim al costat.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.