L’Emma ja té dos anys!

En primer lloc, disculpar-me per la falta de notícies aquests dies. Hem traslladat l’oficina a Menorca durant l’estiu i hem estat una mica liats fent maletes i instal·lant-nos. Durant aquests mesos, a part de les notícies del nostre barri, també us ensenyaré llocs perfectes d’aquesta illa tan maca per anar amb nens. Em consta que molts sarrianencs també estiuegen aquí :)

Però a més a més de fer maletes, la setmana passada vam estar preparant la festa d’aniversari de l’Emma, que va fer 2 anys. Ens va servir alhora de celebració i de comiat de la família i els avis fins després de l’estiu.

Vam comprar les decoracions per internet a Deliciosa Martha, vaig escollir el pack circ que ve amb uns globus amb tons grocs i blaus, tovallons amb puntets grocs, estovalles blanques i plats i gots blau cel. Va quedar molt alegre i primaveral.

deliciosa martha

deliciosa martha

A l’Emma no li agraden els dolços, ni els pastissos… per això vam voler que tot i que de pastís no en menjaria, com a mínim que li fes il·lusió el dibuix. Vaig contactar amb la Jàmnica, de Postres con Arte, per encarregar-li un pastís del seu ninot preferit, en MIC. I ens va fer aquesta obra d’art que a més estava boníssim. I ens va regalar aquestes galetes en lila i rosa que van quedar genials a la taula.

pastis i galetes

No cal dir que l’Emma va al·lucinar, i després s’ho va passar molt bé jugant a treure-li els ulls i el nas i tornar-li a posar.

postres con arte

postres con arte

I per berenar una mica de fruita i croissanets dolços i salats que vam cuinar amb la recepta que us vaig explicar fa poc, que podeu veure aquí. Van quedar molt bé i tothom es va apuntar aquesta tècnica tan fàcil per fer croissants casolans.

croissants

La resta la van posar els nostres familiars, que van portar moltes joguines noves i van estar tota la tarda jugant amb l’Emma, que estava la mar de contenta de rebre tantes atencions. Va ser un dia molt especial. Encara no em crec que ja faci dos anys des de que la vam veure per primer cop! quina emoció… i com passa el temps!

Cap resposta a “L’Emma ja té dos anys!”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.