De festa amb Piu et Nau!

Yupiiiiii! Piu et Nau ha obert la seva primera botiga ben a propet del barri, al carrer Ferran Agulló 1, al costat del Turó Park. Dissabte vam anar a la festa d’innaguració i ens ho vam passar genial.

Per celebrar-ho van organitzar un concert per a nens on tocava la Lali Rondalla. Si encara no la coneixeu, apreteu aquí i escolteu les seves cançons. La Lali canta cançons modernes amb arguments actuals com la solidaritat, l’ecologia, el respecte… i amb ritmes i estils diferents que agraden a grans i petits.

Lali Rondalla

La meva filla n’és una gran fan i dissabte ho va tornar a demostrar ballant sense parar al ritme de l’Esquimal (la seva preferida) i la resta de cançons. Tots els nens s’ho van passar molt bé i van trobar el seu raconet per ballar, tot i que hi havia moltíssima gent!

Concert Lali Rondalla

Després del concert vam anar a veure la botiga, que ha quedat preciosa. Igual que nosaltres, tothom hi va voler anar, així que no vaig poder fer moltes fotos. Només de les cupcakes que oferien (boníssimes!) i dels dibuixos de la Gloria Vives que decoren la paret que em van agradar molt.

Botiga Piu et Nau

Passeu a fer-los una visita. Us encantarà la roba i xerrar amb les noies tan maques que hi ha darrera d’aquesta firma feta a Barcelona i molt familiar. A més a més, hi podeu portar tranquilament els vostres fills. Hi ha un raconet dedicat exclusivament a ells que els mantindrà entretinguts una bona estona mentre vosaltres intenteu decidir quin dels mil fantàstics modelets us endueu a casa.

Botiga Piu et Nau


View larger map

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.