Agost a Barcelona?

Aquesta setmana ja és l’última abans de la desconnexió per vacances i no hi ha agenda. Però si treballeu o heu decidit passar l’agost a Barcelona, aquí van algunes activitats que us recomanem.

A refrescar-se!

Fa unes setmanes vaig fer una llista de piscines molt interessants a Barcelona per portar-hi els més petits. La podeu veure aquí. Can Cararelleu, la Creueta del Coll, Can Dragó… algunes autèntics oasis en mig de la ciutat per a passar-hi el dia sencer.

Festes Majors

La segona quinzena d’agost hi ha la festa major de Gràcia i seguidament les festes de Sants. Música, gegants, castellers, carrers guarnits per passejar i moltes activitats per als més petits. Encara no han sortit els programes oficials, però si em seguiu a facebook (una no es pot desconnectar de tot ;)), aniré penjant els enllaços.

Nosaltres ens passarem per la festa major de Gràcia  a passejar pels carrers i veure l’actuació castellera del dia 18.

Caps de setmana d’agost

Festa Catalana: una activitat que es fa cada dissabte al vespre a les 19.30 fins a final del mes d’agost amb l’objectiu de difondre la cultura popular catalana als estrangers que visiten el centre de la ciutat.

Piknic Electronik: festival de música amb àrea d’activitats per a nens i famílies. Cada diumenge fins al 22 de setembre.

Museus i atraccions

Cosmocaixa: un triomf entre els més petits. Podeu veure l’entrada que en vam fer aquí. I fresquets que estareu!

Museu Blau: podeu veure aquí la nostra experiència. Tocar, ensumar, observar… un aprenentatge amb tots els sentits.

Museu de la xocolata

Zoo de Barcelona

Aquarium

A l’aire lliure: parcs, picnics i excursions.

El parc de l’oreneta i el de can Mercader són ideals per a passar-hi el dia. Tenen zona de picnic i múltiples activitats per a nens. Al parc de l’oreneta hi ha ponis, trenet i un bosc que no l’acabareu. Podeu menjar a les taules de picnic o al restaurant que hi ha amb vistes a la ciutat. A Can Mercader podreu pujar al trenet (els diumenges) i disfrutar del llac i de l’espai d’esbarjo per a nens. També hi ha zona de picnic i bar-restaurant.

Si no voleu marxar molt lluny de la ciutat, podeu anar d’excursió a Collserola. Hi ha diferents rutes per a totes les edats. Nosaltres vam fer una visita al pantà de Vallvidrera que ens va agradar molt, però no la recomano en hores de sol fort.

També a la muntanya, hi ha el nucli zoològic Cal Castillo, amb tot tipus d’animals de granja perquè els nens puguin veure, tocar i alimentar.

A casa

I per les estones que estigueu per casa, sempre podeu tirar de manualitats o practicar les receptes que ens ha recomanat durant tot l’any la Mercedes de Ayguavives.

L’estiu ja és aquí!

anna-kc3b6vecses-1

No recordo d’on vaig treure aquesta làmina que em va agradar molt.
Si algú ho sap que m’ho digui per posar l’autor. Gràcies!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.