Música per a nadons i petits

Avui comença la pre-incripció per als cursos d’hivern de “música per a nadons i per als més petitons” a l’escola de música municipal Can Ponsic. Hi ha tres tallers diferents segons les edats:

– Taller “Ballmanetes” per infants de 2 a 11 mesos.
– Taller “Arri, arri, tatanet” per infants de 12 a 23 mesos.
– Taller “Salta miralta” per infants de 2 a 3 anys.

Jo és la primera vegada que m’hi apunto, així que no puc aportar informació de primera mà. Dues mares m’he n’han parlat molt bé i per això he decidit anar-hi amb l’Emma.  Perquè, això sí, és una activitat per a pares i fills, per anar-hi amb el teu petit i disfrutar del taller i de la música els dos junts.

Omplir el formulari d’incripció és molt senzill i es fa a través de la seva web. Hi ha temps des d’avui fins el 14 de desembre. Un cop feta la pre-inscripció toca esperar i el dia 15 es podrà mirar per internet si has obtingut plaça. En el cas que el nombre d’inscripcions sigui major que el nombre de places, l’adjudicació es farà per sorteig. A la web de Can Ponsic hi podeu trobar tota la informació i l’explicació detallada de cada curs.

Si algú hi ha anat o té informació sobre els cursos, si us plau, deixa’ns el teu comentari recomanant (o no) i explicant la teva experiència. Segur que serà informació molt valuosa per altres families que s’ho estiguin pensant.

ACTUALITZACIÓ: després d’asistir a les classes de Can Ponsic, us les recomanem! Podeu veure la nostra experiència al Salta Miralta i al Arri Arri Tatanet amb l’Emma.

Can Ponsic

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.