Les meves classes de Pilates i casals creatius a 2endansa

Moltes vegades em passa que arrel del blog acabo comprant o apuntant-me als llocs que recomano. I això és el que em va passar amb 2endansa.

Classes de pilates a Sarrià

La Laura em va trucar per ensenyar-me les classes de dansa per a infants i els casals creatius que fan, però resulta que també fan ioga i pilates per a adults. Jo portava molt de temps buscant un lloc a prop de casa, però no em convencia res. I va ser provar les classes de la Laura i em vaig enganxar. Em van genial, surto d’allí molt lleugera i amb una bona sensació i, a més a més, ella ho explica molt bé. Fruit de tota l’experiència que té, sap com descriure els moviments perquè sàpigues com fer-ho en tot moment.

Em va fantàstic i per fi he aconseguit trobar un moment per mi. Ja tocava, oi?

pilates sarria

Casals d’estiu a Sarrià per a nens i nenes

La majoria de classes de 2endansa, però, són per als més petits. És un lloc molt familiar on els nens i nenes hi van molt a gust. Si esteu buscant un lloc per a casal d’estiu, aquest proper mes de juny fan casal creatiu. Us en dóno detalls:

  • Edat: de 5 a 10 anys (es pot fer fins a 12 anys depenent de les inscripcions)
  • Dies: del 26 al 30 de juny (es pot ampliar a juliol depenent de la demanda)
  • Hores: de 9h a 13h
  • Preu: 130 euros

Activitats que es faran:

  • De 9h a 10.30h. Activitats de dansa i relaxació
  • De 10.30h a 11.15h. Descans al parc de Santa Amèlia, esmorzar i jocs dirigits
  • De 11.15h a 12.30h. Activitats de pintura i manualitats
  • De 12.30h a 13h. Coreografies i relaxació.

Ah! i tot en ANGLÈS. Així aprenen 2 en 1 ;)

Si us voleu apuntar aquí teniu les dades de contacte.dansasarria

casalestiusarria

Si us animeu, ens veiem per allà!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.