Casal d’estiu esportiu en l’entorn natural del Club de Tennis Sant Gervasi

Desde que vam conèixer el Club de Tennis Sant Gervasi no puc fer més que recomanar-lo. Està en un lloc privilegiat en plena muntanya de Collserola i, un cop hi ets, sents una desconnexió total. Penso que és perfecte que, tot i que nosaltres treballem, els nens tinguin al menys l’oportunitat de passar el dia en contacte amb la natura i a l’aire lliure. No us sembla?

tennis-terra-batuda-collserola

FullSizeRender

La seva proposta de casal d’estiu és bàsicament esportiva. Hi haurà tennis, altres esports, jocs tradicionals i piscina. Heu estat a la seva piscina? Una de les millors piscines d’estiu de Barcelona!

piscina descoberta sant gervasi

El casal de tennis està pensat per a nens i nenes de 4 a 16 anys. Faran unes 2 hores i mitja de tennis al dia (separats en grups segons nivells), 2 hores més d’esports variats i jocs tradicionals, dinar i una hora de piscina. Tot acompanyats de monitors especialitzats i separats en grups d’edats. El dinar i el transport en autocar desde diversos llocs de Barcelona i voltants estan inclosos en el preu del casal.

restaurant club tennis sant gervasi

Us podeu informar millor per telèfon (933 712 562) o email (info@tennissantgervasi.cat). I aquí també trobareu horaris i preus.

tennis sant gervasi

 

Sense clàxons, sense contaminació, sense cotxes… al costat de Barcelona i en mig de la natura.

 

Cap resposta a “Casal d’estiu esportiu en l’entorn natural del Club de Tennis Sant Gervasi”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.