Pinhan, un restaurant al mig del Turó Park

Al bell mig del Turó Park hi trobareu un restaurant perfecte per anar a menjar amb nens, berenar, fer un picnic o esmorzar. No és el típic xiringuito de parc al que estem acostumats. És un restaurant en tota regla, però a l’aire lliure.

Pinhan turo park

Quan la Seyma va venir de Turquia a viure a Barcelona, no tenia feina. A ella sempre li havia agradat molt la cuina i va decidir quedar-se amb el xiringuito que hi havia al parc i donar-li una volta per convertir-lo en un restaurant acollidor, de menjar mediterrani de qualitat.

Obren des del matí fins tard al vespre (ara que és estiu), així que s’hi pot anar a qualsevol hora del dia. Fan uns esmorzars i brunch espectaculars i l’entorn és fantàstic. Si hi vas amb nens no cal que digui que és perfecte, no? Mentre esperen entre plat i plat o quan ja han acabat, tenen el parc allà al costat per jugar.

També si ho preferiu, hi ha l’opció de que us preparin un pícnic, amb la seva cistella i les seves estovalles, i us el podeu menjar a la gespa del parc.

Pinhan turo park

Tot està cuidat al detall, des de la decoració de les taules fins, naturalment, el menjar. Tots els ingredients són de màxima qualitat, ecològics la majoria i de proximitat. Tenen tès de tot tipus i cafè de El Magnífico. Els gelats són de De la Crem, uns dels millors de Barcelona. A més a més, també tenen molt cura amb les alèrgies i intoleràncies. La carta està molt ben marcada i tenen pa sense gluten per molts dels seus plats.

I després de menjar, teniu tot el parc per gaudir: el llac, la zona infantil i les mil fonts d’aigua que hi ha segur que els agradaran.

Llac Turó Park

En el seu Instagram podeu veure totes les opcions per menjar. Pintassa tot, ja veureu.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.