Sant Jordi pel centre: llibreria Al·lots, geladet i jardins de la UB.

L’altre dia em vaig posar la gabardina groga i vaig sortir per l’Eixample en ruta Mammaproof. I em vaig topar amb un plan que us vindrà perfecte si demà voleu anar a passejar pel centre per Sant Jordi, però fugir una mica de l’estrès caractarístic d’aquesta diada.

La proposta és: llibreria Al·lots, geladet i jardins de la UB.

Passejant a la recerca de les millors mones de Barcelona vaig topar-me amb la llibreria Al·lots (Consell de Cent 266). És una petita gran llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil. La Paula, la seva llibretera, és tot simpatia i segur que us donarà un cop de mà per trobar allò que busqueu.

Jo vaig aprofitar per comprar un llibre per al sant de l’Emma mentre en Martí estava ben entretingut al raconet que tenen amb joguines i colors.

llibreria al·lots

Per Sant Jordi podeu anar a la llibreria (que suposo que estarà més tranquileta) o a la paradeta que tindran a rambla Catalunya 43 on hi haurà els autors signant.

En sortir de la llibreria, a mà dreta a la cantonada, trobareu la gelateria De la Crem (Enric Granados 15). Un petit local de gelats artesanals, fets amb els millors ingredients, preparats al dia amb productes de temporada. Una delicia que bé pot servir per berenar en un dia tan assenyalat.

Delacrem

Si seguiu baixant per Enric Granados, arribareu al carrer Diputació i allí per una petita porta podeu entrar als jardins de la UB (també hi ha accés per Gran Via i Aribau). A l’Eixample no hi ha massa zones verdes (a Sarrià tenim molta sort!) i trobar un lloc tan xulo com aquell em va encantar. I al Martí encara més! No se m’hagués acudit mai entrar-hi si no fos per la recomanació de la Paula, però la veritat és que s’hi està super tranquil, hi ha estanys amb peixos vermells i molta vegetació. En Martí s’ho va passar molt bé i jo per uns moments vaig sentir nostàlgia de la meva època d’estudiant.

Això sí, tingueu en compte que aquest lloc privilegiat només obre els dies entre setmana quan la Universitat està també oberta.

IMG_3267

Cap resposta a “Sant Jordi pel centre: llibreria Al·lots, geladet i jardins de la UB.”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.