Botiga de jocs i llibres en anglès a Wonderfun

Ja tenim un lloc on comprar llibres en anglès a Sarrià. A Wonderfun han obert una petita Wondershop, on hi pots trobar llibres i jocs en anglès.

Vaig anar a veure-la l’altre dia i està súper bé. Tenen llibres per a petits i grans, molt ben triats i molt xulos. Si hi aneu la Maria us podrà recomanar el millor per a cada nen. Està molt bé que igual que miren dibuixos en anglès o canten cançons, també puguin llegir. O nosaltres els ho llegim als més petits.

llibres angles bebes sarria

També tenen molts jocs. Han mirat que siguin originals, educatius i divertits. Em va agradar perquè com que són de marques angleses són jocs poc coneguts aquí i tenen molt bona pinta.

jocs angles sarria

Wonderfun no deixa de ser un lloc d’extraescolars en anglès a les tardes i classes per a mares i bebès als matins, però ara han afegit aquesta petita secció per complementar el que fan a les seves classes.

A les classes d’anglès fan arts & crafts, nature i theater i els jocs que tenen estan relacionats amb cada una d’aquestes matèries.

jocs ciencia angles

manualitats

jocs familia angles

taula de premis nens angles

Hi ha un munt de jocs originals amb els que segur que sorpendreu, als vostres fills o per fer un regal. Passeu a fer una ullada.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.