Més de 30 recomanacions de llibres infantils per aquest Sant Jordi

Torno per aquí perquè s’acosta Sant Jordi i hi ha molt llibres interessants que us vull recomanar per si us falta inspiració.

Aquest any he descobert una autora i il·lustradora que m’ha agradat molt. Es tracta de la Rocío Bonilla i té tres llibres que són molt xulos per a nens i nens a partir de 4 anys i fins bastant endavant:

rocio bonilla

L’Emma ja té sis anys, comença a llegir molt sola i ha descobert una col·lecció que li ha agradat molt. No és a priori un llibre que jo hagués escollit per ella, però li encanta. I les il·lustracions són molt originals en color rosa i negre.

Són els llibres de la Isadora Moon, editats per Alfaguara, un personatge que és meitat fada i meitat vampir i té una vida molt peculiar plena d’aventures. Penso que és important oferir de tot una mica i si trien ells i els agrada, l’important és que llegeixin.

isadora moon

Per l’edat del Martí, 4 anys, hi ha dos tipus de llibres que li estan agradant molt. El que ha demanat per Sant Jordi és el segon de la col·lecció de Otto el gos carter, de Blackie Books. És un llibre de trobar personatges i objectes, però les il·lustracions en sí donen també molt de joc perquè estan plenes de situacions quotidianes i divertides. Ens passem estona mirant-lo i ja tinc ganes de tenir el nou, que aquest me’l se de memòria.

otto el gos carter

També estan molt bé i són molt curiosos uns llibres que van amb filtres de color, i que segons el filtre que fas servir veus unes coses o unes altres. Nosaltres tenim Hola i adéu, editat per Kalandraka, però n’hi ha molts altres com Què s’amaga dins del bosc (de Cossetània) o La gran travesía (de Patio Editorial).

libros filtros opticos

També us deixo moltes recomanacions que vaig fer l’any passat a través de facebook i que segueixo trobant molt interessants. Aquí teniu les portades i podeu veure l’àlbum amb explicació de cadascún (i enllaç de compra) aquí.

contes infantils sant jordi 2017

llibres infantils sant jordi 2017

Si voleu comprar els llibres online, veureu que us he deixat tots els enllaços a Amazon. Si compreu a través d’aquest post, jo m’enduc una mini comissió (que algo és algo, no?).

Però a part de comprar per internet, que és molt pràctic i còmode, per Sant Jordi és obligat sortir al carrer, oi? Nosaltres ens solem quedar pel barri. La Gemma, a A Peu de Pàgina tindrà un munt d’autors i il·lustradors signant. Ens veiem per allà!

signatures sant jordi a peu de pagina sarria

I si el que busqueu són llibres en anglès, Wonderfun tindrà paradeta a la plaça de Sarrià. Deixeu-vos assessorar per ells.

 

Cap resposta a “Més de 30 recomanacions de llibres infantils per aquest Sant Jordi”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.