Dues en dansa: dansa, ioga, pilates… per a petits i grans.

L’altre dia vaig anar a conèixer 2endansa, un centre de dansa a Sarrià del que me n’han parlat molt bé. El porten la Xesca i la Laura i és un lloc de tracte molt familiar i proper amb els alumnes.

Hi fan disciplines de dansa majoritàriament per a nens i nenes, però també hi ha classes per adults. Jo ja m’estic mirant per anar-hi perquè fa temps que busco ioga o pilates prop de casa!

Aposten per una formació de qualitat, amb classes impartides per professionals del món de la dansa, però amb una metodologia on els nens aprenguin gaudint i apasionant-se pel moviment.

6

Espai maternal als matins

Els matins són de les mares. Tant si esteu embarassades com si heu tingut el vostres bebé, podeu anar a fer classes de pilates, de gimnàstica hipopressiva o gimnàstica amb bebès. És una bona manera de sortir de casa, posar-se en forma i fer grup amb altres mares del barri per compartir alegries i preocupacions. Molt necessari quan acabes de tenir un fill.

yogapostparto

Classes regulars a les tardes: dansa clàssica, jazz modern, pilates, sevillanes…

A la tarda fan extraescolars per a nens i nenes. Els més petits (3-4 anys) fan dansa creativa on domina el ball, el moviment i l’aprenentage del domini del seu cos. A partir dels 4-5 anys comencen a iniciar-se a la dansa clàssica i, a partir dels 5, ja tenen diferents classes de dansa clàssica per edats.

dansa-2endansa1

Per als adults també hi ha classes de dansa clàssica, de pilates, sevillanes i una hora a la setmana de “mamás marchosas” una classe per a mares que tenim ganes de moure’ns, passar una estona divertida, ballar i fer exercici. Em sembla que provaré! :)

yoga-2endansa1

Dansa a la carta

A més a més, si per exemple tu i el teu grup d’amigues voleu fer alguna classe que no està en la seva oferta, els ho podeu fer saber i buscaran el millor professional perquè la pugueu fer.

Casals d’estiu, Nadal i Setmana Santa i festes d’aniversari

Durant les vacances escolars organitzen casals de dansa per als nens i nenes. Són al matí i fan dansa, ball i una mica de tot, per trencar la rutina escolar i que els nens ho passin bé.

També organitzen celebracions i festes d’aniversari. Ho preparen amb molt carinyo i et poden decorar la sala de la temàtica que vulguis. N’han fet de dansa, però també de Harry Potter, de Frozen… Inclouen també una activitat amb un professor i als nens i nenes els agrada molt.

festes-aniversari-sarria

Dansa en família

El diumenges a la tarda fan dansa en família. Es tracta d’anar a passar la tarda amb el teu fill o filla, aprendre uns quants passos, ballar i passar-ho bé junts. A mi m’ha semblat una molt bona idea perquè els diumenges a la tarda normalment no tenim molts plans i al barri no s’organitzen mai activitats. I és bon moment també per exemple per anar-hi amb el germà més gran i poder passar una estona en exclusiva amb ells, que és una cosa que agraeixen molt.

Aquest proper diumenge dia 20 fan una sessió, per si us hi voleu apuntar:

dansa-en-familia-2-en-dansa

M’ha agradat molt el lloc i el seu plantejament i, a més a més, tant petits com grans podeu provar les classes abans d’apuntar-vos-hi. Així que si en teniu ganes contacteu-les a: info@2endansa.com

o visiteu el seu facebook o web i us informaran.

 

Una Resposta a “Dues en dansa: dansa, ioga, pilates… per a petits i grans.”
  1. Angie

    Me encanta este sitio, yo hagai Pilates con Laura y mi peque danza creativa (y cuenta los días que hay para llegar el martes!!h! Ya estamos apuntados para el domingo. Gracias Laia por compartirlo

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.