Casal d’estiu a Wonderfun, 100% en anglès, amb excursions i piscina setmanals.

A l’escola ja es parla de quines setmanes faran casals els nens, a on, si dues setmanes aquí i dues allà… És una llàstima que sigui tant difícil compaginar la vida treballadora amb la vida familiar. Però per sort les ofertes de casal d’estiu són cada vegada millors, pensen més en els nens i ofereixen moltes activitats lúdiques més estiuenques i no tan acadèmiques.

Summer Camp wonderfun

Avui us explico la proposta de Wonderfun, que m’agrada i la conec molt i a més a més té de bo que és 100% en anglès. Totes les activitats del Summer Camp que fan segueixen el mètode WonderFun, el mateix mètode d’ensenyament en anglès que fan servir en les seves activitats extraescolars. L’objectiu: que els nens i nenes vagin a jugar i a aprendre anglès i, sobretot, que ho facin feliços.

I així, com qui no vol la cosa, els nens fan una bona immersió lingüística amb profes natius que després es notarà.

jocs aigua casal estiu

parc casal estiu wonderfun

A més a més fan moltes activitats adaptades a cada edat i, a part de fer jocs d’aigua i anar cada dia al parc, organitzen excursions un cop per setmana fora del centre relacionades amb la temàtica d’acivitats d’aquella setmana. I us puc dir que no són les típiques sortides, se les curren molt.

casal estiu wonderfun

arts wonderfun

Com a novetat, aquest any col·laboren amb un altre lloc molt punter al barri on fan piscina. És una activitat que serà opcional, però si voleu el vostre petit o petita podrà fer classes de natació en anglès a Penguins Barcelona. Unes classes molt personalitzades, amb només quatre alumnes per professor i dividits per nivells.

El casal serà del 26 de juny al 28 de juliol, en horari només de matins o tot el dia. Els grups són de màxim 10 nens, separats per edats de 3 a 12 anys.

Si voleu demanar més informació del casal ho podeu fer aquí:

email: hola@wonderfunbcn.com
tel: 93 706 44 14

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.