Salta Miralta: música a Can Ponsic

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos de música en familia per a nens i nenes de 0 a 3 anys a l’Escola de Música Municipal Can Ponsic. Teniu temps de fer la inscripció per al curs d’hivern fins el 16 de desembre. Podeu consultar aquí tota la informació.

Avui nosaltres hem acabat el curs de tardor Salta Miralta, per a nens entre 2 i 3 anys. Ens ha agradat molt, sobretot perquè en aquest curs últim curs es treballa amb més instruments “de veritat” i als nens els encanta. Al menys per a l’Emma, és la seva part preferida, quan pot tocar instruments de grans. I jo també trobo molt interessant que puguin entrar en contacte amb instruments que la majoria de nosaltres no tenim a casa.

Can Ponsic

Els pares també hem après a utilitzar recursos musicals “home made” com pedres de riu o closques de nou per picar i portar el ritme.

Hem fet balls en grup, en rotllana, i balls amb cintes de colors que també els agraden molt. A més són ben fàcils de fabricar i tenir a casa.

Can Ponsic

La part final per dir adéu segueix sent la mateixa, la caixeta de música de l’Elmer i la cançó de Salta Miralta. Però, perquè canviar-la si els encanta? Es queden tots embobats amb el simpàtic elefant que gira i gira.

Can Ponsic

Per cert, que aquesta tarda mentre passejava amb l’Emma m’he trobat una mare que just m’ha dit que buscava aquesta caixeta de l’Elmer per regalar-li al seu nen per Nadal. I em consta que molts pares, després de fer els cursos a Can Ponsic, també la volen per casa seva. Doncs que sapigueu que a la meva última visita a Bateau Lune (plaça Virreina de Gràcia) la vaig veure. I m’han confirmat que sí que la tenen. Així que, si la voleu per aquestes festes, ja ho sabeu!

I si teniu nens més petits, potser us interessarà també la nostra experiència al curs “Arri Arri Tatanet” a Can Ponsic.

Cap resposta a “Salta Miralta: música a Can Ponsic”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.