Classes gratuïtes de música en família amb Music Together

Music Together comença un nou trimestre i com sempre ho fan amb classes de música gratuites de prova per tots els districtes de Barcelona.

A Sarrià les faran la propera setmana a:

Dilluns 27 de març. A les 17h o a les 18h. A Baby Deli (Av. Pau Casals, 6. Al costat del Turó Park i Francesc Macià).

Dimarts 28 de març. A les 17.30h a Hearth (c/de Gressolet, 14).

Dissabte 1 d’abril. A les 10.30h o a les 11.30h. Al centre cívic Casa Sagnier (c/Brusi 51, prop de plaça Molina).

Us hi podeu apuntar trucant al 661 663 922 o escribint a info@musictogetherbarcelona.es indicant:

  • dia, lloc, horari
  • nom i cognoms
  • nom, cognoms i aniversari del nen
  • barri on viviu
  • telèfon de contacte
  • on has conegut Music Together

Són totalment gratuïtes i sense compromís i així ho veureu i passareu una bona estona.

musica sarria

Conec molt bé Music Together de quan estava a Mammaproof i tothom que hi ha anat està encantat. El Christophe té molta mà amb els nens i de seguida els enganxa amb la música. Les classes i cançons són majoritàriament en anglès, però també en català i castellà. És una molt bona manera d’aprendre anglès (i amb bon accent!) desde ben petitons.

musica nadons sarria

Ells no tenen local fixe, sino que es van movent a diferents llocs de Barcelona perquè sempre pugueu tenir un grup de música a prop.

Aquest curs hi ha música per a mares (entengueu també pares, avis, cangurs…) i nadons a tres llocs de Sarrià Sant Gervasi: Baby Deli (av. Pau Casals, 6 ), Casa Sagnier (c/Brusi, 51) i a Hearth (Carrer de Gresolet, 14).

Cada trimestre és diferent. El primer dia de classe les famílies reben un CD i un llibre amb totes les cançons que treballaran i així poden escoltar-lo també a casa, al cotxe… i practicar.

classes musica sarria

Van començar amb nens petits, de 0 a 5 anys, que venien amb els pares, com una bona manera d’aprendre música, aprendre anglès i passar una estona junts. Però les famílies volien continuitat un cop els nens es feien grans i ara també tenen un grup de Big Kids, de 5 a 8 anys, on aprenen música y nocions bàsiques de solfeig a través del joc i l’experiementació.

A la seva pàgina web podeu conèixer millor el mètode Music Together i veure les opinions de totes les famílies que han fet els seus cursos. Estan molt bé!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.