Activitats per fer amb el teu nadó a Sarrià

Si acabes de tenir un bebè i has pogut manegar-te per tenir una baixa més o menys llarga, segur que tens moltes ganes de sortir de casa i fer coses amb ell. A mi em va agradar molt i em va anar molt bé per conèixer altres mares, sortir, xerrar i relacionar-me amb altres dones que estaven en el meu mateix moment vital.

A Sarrià cada vegada hi ha més opcions d’activitats per fer amb bebès. L’oferta ha anat creixent i creixent desde que vaig ser mare per primera vegada fa sis anys. I ara hi ha molts llocs que ofereixen un espai per a mares i nadons. Aquí us explico els que més conec.

AÚPALI PORTABEBÈS I CRIANÇA

Ja fa més d’un any que van obrir i en aquest temps Aúpali ja és tot un referent al barri com a botiga de productes per a mares i nadons i també pels seus tallers, activitats, xerrades i tot el que organitzen.

És l’unic lloc que té grup de criança gratuït cada setmana. I funciona molt bé. Podeu anar-hi cada dimecres al matí.

També hi fan tallers i xerrades on hi podeu anar amb el vostre nadó. Actualment hi ha: ioga pre i postpart, gimnàstica hipopressiva i anglès per a mares.

I moltes xerrades i cursos (preparació al part, portanadons, alimentació, moviment lliure, massatge, primers auxilis…) cada mes que podeu consultar aquí. Si acabeu de tenir un bebè, passeu a fer una visita i segur que us agrada.

aupali mama bebe sarria

ESPAI FAMILIAR MUNICIPAL PETIT DRAC

En aquest centre familiar, un cop a la setmana es reuneixen mares i pares i els seus fills a l’espai nadó. Segons la demanda que hi ha està obert o no. Però no us talleu i pregunteu, si sou força mares es pot tornar a reprendre. Normalment era els dijous de 12:30h a 14h, està dirigit a pares i mares amb infants de fins a 6 mesos. És un espai per la trobada, el joc i la reflexió entorn a la criança dels nostres fills i filles. Jo hi vaig anar amb en Martí i no puc estar més contenta de l’experiència. Pots llegir-ho aquí.

Espai Nadó Petit Drac

Info de contacte: Via Augusta 327. Tel. 93 2053002 email: petitdrac@abd-ong.org

CENTRE CÍVIC CASA SAGNIER – La Saleta

Espai familiar per nens i nenes de 0 a 3 anys. Inclou un espai de joc i relació per a pares i nens amb diferents horaris i grups segons edats, tallers familiars de ioga, massatge infantil, música,… i grups de criança i tertúlies i xerrades de suport a la família. Podeu consultar-ne tots els detalls aquí.

PENGUINS BARCELONA – Piscina per a nadons i dones embarassades

Un nou lloc al barri, amb unes instal·lacions punteres i un mètode innovador de relacionar-se amb l’aigua. Ofereixen entre altres coses piscina per a nadons amb un o dos acompanyants i el programa pioner a Espanya AIPAP d’exercicis específics a l’aigua per a dones embarassades.

AIPAP embarazadas piscina

CAN CARALLEU

Piscina per a nadons

Activitat conjunta entre pares i fills que té per objectiu familiaritzar als nadons en el medi aquàtic i afavorir el seu desenvolupament físic i motriu. Es practica en una piscina poc profunda i amb aigua més calenta de l’habitual. La durada és de 30 minuts i està obert per a nadons a partir dels 2-3 mesos. Més informació aquí.

I si voleu conèixer la nostra experiència amb l’Emma, us ho explico aquí.

Can Caralleu

Massatge per a nadons

Curs on aprendreu la tècnica de comunicació a través de la pell amb el nadó. Sessions interactives que permeten una estona màgica de dedicació exclusiva al fill. Ajuda a reforçar els vincles afectius i millora els còlics, el restrenyiment, la circulació, l’insomni i l’estimulació sensorial. Més informació aquí.

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CAN PONSIC

Cursos de música per a nens de 0 a 3 anys: ballmanetes, arri arri tatanet i salta miralta. El curs per als més petits, de 2 a 11 mesos, és el Ballmanetes. Cançons, moxaines i jocs de falda per aprendre i compartir amb el teu nadó. Més informació aquí.

Podeu veure la nostra experiència aquí i aquí.

WONDERFUN

Els matins de Wonderfun són per a les mares i els bebès. Podeu fer música, exercicis post part amb mamifit, ioga amb nadons, massatge infantil, reflexologia podal i classes d’art per als més petits. Informeu-vos aquí.

Els trobareu al carrer Pare Miquel de Sarrià, 7.

CREIX AMB TRAÇA – Curs pas a pas amb el teu fill

Un curs per passar-ho bé junts, fer activitats, relacionar-se amb altres mares i aprendre a acompanyar el desenvolupament del teu fill de manera tranquila i respectuosa. Aquí tens més informació.

Cap resposta a “Activitats per fer amb el teu nadó a Sarrià”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.