Extraescolars i activitats a Sarrià

Jo, mama de P3 i novata en tot el que es refereix a escola, pensava que això de les extraescolars es començava a pensar allí cap al setembre. Però en acabar el curs hi havia moltes mares que ja em demanaven que què faria l’Emma l’any vinent.

Vagi per avançat que jo no sóc d’apuntar els nens a extraescolars. M’agrada i m’he muntat la vida per poder passar el màxim de temps amb els nens. Però això no vol dir que hi estigui en contra. Com tot, depèn de molts factors. Ja desde P3 l’Emma ens demanava fer dansa o anglès com les seves amigues. Li he preguntat i preguntat i està convençuda, així que per al curs vinent provarà el primer semestre a veure com va.

Hi ha bastants negocis d’extraescolars al barri, però us parlaré amb més detall dels tres que han confiat en Sarrià Petits per arribar a vosaltres: Creix amb Traça, Kids & Us i WonderFun. Negocis que darrere tenen persones amb els nostres mateixos valors i amb els que junts hem creat una relació beneficiosa per a les dues parts. Una relació professional, però també personal ja que gràcies al blog les he conegut personalment i puc assegurar que posen tot el seu cor en el que fan. Aquestes són les seves propostes per a l’any vinent.

WonderFun

La idea de la Maria en obrir WonderFun és que els nens aprenguessin anglès d’una manera divertida i tal com s’aprèn la llengua materna. Aquí no hi ha fitxes ni repeticions de vocabulari. Cada semestre es fa una activitat: arts and crafts, theatre o nature and environtment. Cada classe la porta un professor d’anglès nadiu i així mentre fan l’activitat van parlant i aprenent vocabulari sobre allò amb el que treballen. Aquí us expliquen millor de què va cada cosa.

Les classes són d’una hora un cop o dos per setmana, per a nens i nenes de 3 a 12 anys. També fan casal de Nadal, d’Estiu i de Setmana Santa i podeu llogar una sala per a festes d’aniversari.

Aquí podeu llegir l’article més extens que els vam dedicar quan van obrir.

wonderfun

Kids & Us

La Gabriela està al capdavant de Kids & Us Sarrià. El seu mètode es basa en l’aprenentage de l’anglès de manera natural. Els grups es formen per edats i cada grup té un personatge que acompanaya els nens durant tot el curs. A partir de jocs, contes, cançons o danses fan una immersió lingüística total en què s’aprofita la gran capacitat d’aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques. Les classes es reforcen amb uns materials pedagògics exclusius creats per la pròpia empresa. El mètode requereix també col·laboració a casa, ja que sempre donen algun material perquè pare si fills treballin junts.

Els nens d’1 i 2 anys van sempre acompanyats dels pares i a partir de 3 anys ja van sols. També fan casals i alguns cursos en familia que podeu consultar a la seva web o trucant al 93 114 58 20.

Aquí podeu llegir l’article amb les impressions de la nostra visita.

kids and us

Creix amb Traça

L’Eva ha creat a Creix amb Traça una gran familia. Jo hi he anat varies vegades amb els meus fills i m’hi he sentit com a casa. En realitat més que un lloc d’extraescolars és un lloc d’acompanyament a la criança, on pares i fills hi van junts, però on els nens s’ho passen igual de bé fent les activitats que es proposen i les mares i pares aprenem i compartim inquietuds.

Tenen dos cursos principals:

Pas a pas amb el teu fill: per a nens i nenes de 0 a 3 anys. Amb grups reduïts separats per edats. El curs es desenvolupa a través del joc, el moviment i activitats relacionades amb l’afectivitat i les emocions.

El jardí de les emocions: per a nens i nenes de 3 a 6 anys. Amb grups reduïts separats per edats. Un curs que t’ajuda a identificar les emocions que hi ha darrere el comportament del teu fill, per comprendre’l i acompanyar-lo des del respecte. En un primer nivell els pares i fills hi van junts. Els nens de 4 a 6 anys ja hi van sols.

També es pot anar al Petit Gimnàs, en horaris de matins i tardes. Un espai gran on els nens poden moures en total llibertat i d’una manera segura experimentant amb el seu cos i diferents materials. I sobretot, passant-ho bé. Us vaig explicar aquí la meva experiència.

A més a més també fan activitats puntuals per a nens o lloguen les sales per a festes d’aniversari.

logo13072010

Més llocs d’extraescolars

A part d’aquests tres hi ha altres ofertes d’extraescolars al barri que em semblen interessants: Escola Traç, l’AntàrtidaMusicart, Gymboree i els tallers de la llibreria A Peu de Pàgina.

Els vostres nens fan extraescolars? Ja estan apuntats? A quin lloc aneu? Feu-me’n cinc cèntims que vaig molt peix en aquestes coses! :)

10 Respostes a “Extraescolars i activitats a Sarrià”
 1. WonderFUN

  Moltes gràcies, Laia!

  Com bé dius, treballem amb molta il·lusió i moltes ganes i ens encanta que els nens i nenes aprenguin i gaudeixin tant a WonderFUN.

  És un honor tornar a ser recomanades per una mare tant implicada i coneixedora del barri com tu!

  Una abraçada,

  WONDERFUN

 2. Itacadventure - gLòRia

  Laia,
  nosaltres estem tenint la discusió dels extraescolars. Pensem que a P-4 i sense migdiada, la tarda es fa moooolt curta i millor anar a casa ràpid i aprofitar al màxim la tarda junts, però segons la nostra tradició familiar, estem valorant la possibilitat de començar amb la vela el cap de setmana (comencen amb Pre-Vela als quatre). El Roger diu que és massa petit i jo no les tinc totes, però ell en té tantes ganes! O sigui que suposo que ens esperarem al segon trimestre a fer alguna cosa, a veure com comença el curs i llavors ja veurem. I la vela que la segueixi fent amb els pares, pot ser ell no s’ho passa tan bé, però nosaltres el podrem disfrutar més!

  • Sarrià Petits

   Sí, a mi també em fa por això de la migdiada. El curs passat, si algun dia no havia dormit, venia feta pols i de molt mal humor. Però provarem com va.
   Vela! quina extraescolar més guai! :) Bones vacances!

  • Louisa

   Fantomzeit – Dunkelheit oder Leere im frühen Miretlaltet? » Electric Universe 2013 – Conference Schedule : 19. November : […] Conference Schedule eingestellt von ao  Diesen Artikel drucken Preliminary schedule of the Electric Universe Conference 2013 in …

 3. Ana

  També Gymboree play & music (www.gymboree.es) es una bona alternativa per a nens de 0 a 5 anys! Fem activitats en familia jocs i aprenentatje en gym, música i Art.

  • Sarrià Petits

   És veritat Ana, afegeixo la menció!

  • Carlee

   Es lo que tiene el juego este. Estas escribiendo una pista y alguien lanza una cerilla que hace detonar a tres o cuatro neuronas en diferentes cabezas.Y sí, es la bruja Avería. VMGB, ¡cómo vamos!Como curiosidad os cuento que todos los días hay una persona que busca &#8u#0;Br2ja&28221; en el blog.

 4. Ana

  Correcció ràpida: aprenentatge!

 5. Kids&Us Sarrià

  Moltes gràcies Laia per la recomanació!
  La veritat és que des del setembre tot l’equip de Kids&US estarem donant el màxim per a que els nens s’ho continuïn passant d’allò més bé mentre aprenen anglès i continuïn aprenent d’una manera natural i intuïtiva la nova llengua!
  Una abraçada i bones vacances!!!
  Gabriela.-

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.