Recursos i serveis per a pares i mares novells

Per

març 28, 2012Criar2 Comentaris

La setmana passada vaig asistir a una xerrada a la biblioteca Clarà, organitzada per La Saleta, el PIAD i el PIJ de Sarrià-Sant Gervasi, on es van exposar els recursos i serveis de què disposen els pares i mares del districte.

Els ponents van ser la directora de l’escola bressol municipal (EBM) l’Oreneta, una representant del Punt d’Informació i Atenció a les dones (PIAD) de Sarrià-Sant Gervasi, una representant de l’Espai Infantil Municipal El Petit Drac i la directora de la biblioteca. Cadascuna va explicar què fan i en què consisteixen els serveis que ofereixen.

A més a més, ens van preparar un dossier amb informació super interessant que m’ha semblat que havia de compartir amb vosaltres i espero que us faci servei. Us podeu baixar els arxius en pdf en els enllaços que posaré a continuació (gràcies als organitzadors per facilitar-me els arxius!):

 • Tipus de prestacions i ajudes per a pares i mares primerencs, qui se’n pot beneficiar i quins tràmits calen per demanar-les.

Informació sobre ajuts i tràmits:  descarregar (prem el botó dret i desa-ho al teu ordinador)

Informació sobre prestacions i ajudes: descarregar (prem el botó dret i desa-ho al teu ordinador)

 • Llistat de centres, serveis i grups municipals de petita infància a Sarrià-Sant Gervasi (Escoles Bressol Municipals, serveis infantils i familiars, centres municipals amb programació infantil, grups de criança i suport familiar), espais familiars municipals, programa ja tenim un fill i àrees de joc a l’aire lliure.

Informació sobre recursos petita infància: descarregar (prem el botó dret i desa-ho al teu ordinador)

I també ens van animar a visitar la biblioteca, un recurs públic molt interessant que som afortunats de tenir i que sovint tenim oblidat.

2 Respostes a “Recursos i serveis per a pares i mares novells”
 1. Lourdes

  Hola Làia,
  Sóc la Lourdes, vam coincidir l’altre dia a la xerrada de la biblioteca. Ja havíem coincidit al curs de preparació al part. Llàstima que no poguéssim parlar més l’altre dia després de la xerrada, però vaig haver de sortir pitant perquè havia d’anar a recollir la nena a casa de la meva sogra. Només volia dir-te que m’encanta la teva web i que la visitaré força sovint, pots estar segura. Si conec algun event que pot resultar interessant, te’l faré arribar. Moltes gràcies per aquesta iniciativa tan útil!!! Una abraçada.

  • Sarrià Petits

   Hola Lourdes,
   Sí, a mi també m’hagués agradat saber com t’anava. Nosaltres ja ho veus, molt contents i entretinguts amb l’Emma. M’alegro que t’agradi la pàgina, em fa il·lusió que pugui ser útil també a altres mares. I, i tant, si coneixes algun lloc, ja m’ho diràs. Entre tots ens hem de donar un cop de mà! :) Una abraçada i a veure si tornem a coincidir.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.