Petit Joel, una botiga familiar de joguines naturals i creatives

Per

desembre 14, 2012Comprar1 Comentari

Avui us vull parlar de Petit Joel, el projecte d’una mare que ha volgut redirigir la seva vida per conciliar família i feina i ha creat aquesta botiga online de joguines de fusta, naturals i creatives.

Petit Joel 1

Petit Joel va néixer el 2010 com a blog, on l’Esther explica les aventures quotidianes amb el seu fill Joel i comparteix la seva afició per la llana, el feltre, les teles i la fotografia.

Després de reincorporar-se a la feina es va adonar que el que més volia i en Joel necessitava era més fexibilitat i passar més temps junts. Per això ha apostat pel que li agrada i ha decidit transformar Petit Joel no només en un bloc, sinó en una botiga de joguines i jocs de fusta, naturals i creatius, versàtils, sense límits ni manual d’instruccions…

Petit Joel 4

És una botiga  inspirada per en Joel, de 2 anys, i portada des de casa per tota la família. Un exemple de com la maternitat canvia les nostres prioritats i ens dóna ales per emprendre i reinventar-nos.

Us convido a tots a entrar-hi i donar un cop d’ull a les joguines que tenen, se’ns dubte són un bon regal per als petits en aquestes festes.

Peti Joel 2

Petit Joel 3

Una Resposta a “Petit Joel, una botiga familiar de joguines naturals i creatives”
  1. Cristina

    Uau! que maca!!!!vaig a fer-hi un cop d’ull ara mateix!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.