Petit Fotos, fotografia a nadons

Per

juliol 19, 2015Comprar1 Comentari

Vaig conèixer la Mireia en un concert dels Pinker Tones a la Biblioteca Clarà. Els meus fills en són molt fans! Em va estar explicant sobre la seva passió per la fotografia i sobre com després de ser mare va trobar la força per fer el salt i dedicar-s’hi plenament. Va estudiar fotografia i va fer cursos de fotografia a bebès i, després del seu tercer fill, va néixer també Petit Fotos.

petit fotos fotografia nadons

Se el que és reinventar-se després de tenir fills i el difícil que és començar desde cero. Em va agradar molt la seva feina i, per això, tot i que no passo per aquí tant sovint, no vaig dubtar en buscar un moment per presentar-la a través del blog.

Les fotografies de nounats són un regal per a tota la vida: un regal per als pares i també pels fills. Capturar els primers dies de vida, la pell tan fina, els nadons adormidets…

petit fotos fotografia bebes

A més a més la Mireia fa les sessions a casa dels pares. Les fotos han de ser dels primers 15 dies de vida (els dies ideals són del 5 al 10) i a casa, tant els pares com el nadó, es troben més còmodes i comfortables. Les sessions duren unes 2-3 hores, durant un matí i són amb llum natural. Es respecta el ritme del nadó en tot moment i la Mireia porta tot el necessari i vosaltres trieu els accessoris i colors que voleu.

mireia mayans fotografia nadons

Si estàs embarassada i voldries tenir aquest preciós record o si vols fer-li un bon regal a uns futurs pares, pots contactar-la aquí. A més a més, si dius que ho has llegit a Sarrià Petits et farà un 10% de descompte.

 

Una Resposta a “Petit Fotos, fotografia a nadons”
  1. NÚRIA

    molt interessant… jo ja arribo tard aihsssss!!!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.