Nova botiga de roba infantil a Sarrià: Melico & Les Amis d’Olivia

Fa poques setmanes que va obrir una nova botiga de roba a Sarrià. Està al carrer Manuel de Falla, 36 i és una botiga on hi trobareu dues marques: Melico i les Amis d’Olivia. Si voleu aprofitar ara estan de rebaixes ;)

Melico no la conec gaire. És potser més informal, té samarretes llises de cotó i vestits amb estampat de zigzag de diferents colors amb sabates a joc.

melico sarria

melico roba nens sarria

Les Amis d’Olivia ja havia estat abans al barri, al carrer Fontcoberta. Allí hi he comprat vestits sempre que hem tingut alguna festa més formal, boda, bateig… Tenen vestits molt monos i no necessàriament molt clàssics.

Ja a la botiga nova, per l’aniversari de l’Emma, li vaig comprar una camisa molt fresqueta que va genial amb texans curts. I també un bikini molt bé de preu. I els monos i els pantalons de fil d’estiu també són molt bonics.

roba infantil sarria

melico les amis dolivia

bolsos les amis dolivia sarria

A part de roba, també tenen bandanes, bolsos i bosses de cotxet.

bosses cotxet sarria

Si teniu nenes trobareu més cosa. Per a nen hi ha banyadors i algun pantaló i samarreta, però no massa. Vosaltres coneixieu la marca? Hi havieu comprat abans? Si passeu a fer una ullada ja em direu.

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.