Música en familia Pim Pam Repicam

Recordeu que fa temps us vaig parlar aquí de les Taat! box? Unes caixes de regals per a l’embaràs i la criança, que em van semblar molt xules com a substitut dels típics regals materials.

Doncs la caixa que em van enviar contenia un taller de música en familia que ens va agradar molt. Jo vaig convidar a les meves germanes i els seus dos fills perquè em feia il·lusió que els cosins féssin el taller junts, però podeu reunir-vos un grup d’amics, pares de l’escola… gent amb ganes de passar-ho bé, ballar i disfrutar amb els més petits.

taller de musica a casa

El taller l’imparteix l’Elena, educadora musical, i psicomotricista i part de la companyia musical Com Sona? per a infants de 0 a 6 anys. Ella ve amb la seva maleta i un munt de jocs, instruments i propostes que encisen els nens. És molt maca i els petits de seguida li agafen confiança. A més a més va resultar que és una mare de l’escola de l’Emma, així que no vaig poder estar més contenta de que fos ella qui fes el taller.

Els materials que porta no són els típics instruments per a nens que veiem a tot arreu. Són instruments de debò i als nens els encanta descobrir-los.

taller de musica a casa

Per començar ens va explicar un conte fent el so de les onades i del mar, que sentíem dins una closca de caragol.

taller de musica a casa

taller de musica a casa

Després va posar música i vam fer ritmes amb ous de colors, vam jugar a pilota, vam ballar amb cascabells, vam ballar amb mocadors…

taller de musica a casa

i vam descobrir el so de nous instruments. A casa i en familia. Vam passar una tarda diferent, fent música junts. Un luxe d’experiència, un regal moooolt xulo i que segur que agrada a tots els nens.

taller de musica a casa

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.