Taat! box, regals per a bebès i nens

Fa dies que ens va arribar la nostra Taat! box i encara no havia tingut temps d’explicar-vos ho. Taat! box és una caixa regal d’experiències per a nens i nenes de 0 a 3 anys. La idea va sorgir del cap de dues mares, la Sònia i la Bea, i d’una gran padrina, l’Elisenda, que buscava un regal ideal per regalar als seus fillols. I en aquests temps que corren, que els nens tot ho tenen, què millor que regalar una experiència en familia: un taller de música, ioga, manualitats…

A Taat! Box seleccionen experiències de qualitat, personalitzades, per a l’embaràs i la criança. Sessions de fotografia per a nadons, cursos de preparació al part, massatges per a embarassades, serveis de cuina al postpart, tallers de música, contacontes… podeu veure tota la oferta aquí. I si no esteu inspirats, encara us ho posen més fàcil i tenen opció de fer una targeta regal perquè siguin els pares amb els nens els que escullin què els agradaria fer plegats.

A més el packaging és molt bonic, personalitzat i fet amb molt de carinyo. I super atractiu per als nens. Ho vam obrir jo i en Martí i li va encantar! mireu, mireu…

taat box

regals bebes taat box

Una il·lusió quan d’aquella bossa en van sortir tants de confetti! Com veieu el paquet agradarà tant a petits com a grans. El petit gest de personalitzar amb els noms fa que el regal sigui molt més proper.

caixa taat activitats nadons

taat box regals nen

Nosaltres gaudirem d’un taller de música a domicili. Amb l’Emma, en Martí i la meva fillola Berta. Segur que serà un èxit i els cosins s’ho passaran pipa. Ja us ho explicaré!

2 Respostes a “Taat! box, regals per a bebès i nens”
  1. Antoni

    En català madrina no existeix, vaja si que existeix però amb un significat força diferent. Caldria dir padrina.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.