Les meves troballes al Festivalet

Per

desembre 17, 2013ComprarCap comentari

Això ja sembla un blog de regals, però és que diumenge a la tarda vaig passar pel Festivalet (la fira que us vaig dir de coses fetes a mà) i vaig veure un munt de coses xulíssimes que segur que us agradaran. I com que estem en època de regals, val la pena compartir idees, no?

No hi vaig estar gaire estona, perquè havia deixat els dos nens amb el seu papa i no era plan d’abusar, però en vaig sortir amb tres bosses. I això que em vaig contenir!

El primer descobriment va ser madre y padre. Un negoci familiar d’uns pares que van començar a fer objectes de fusta per a que jugués la seva filla i que els han acabat venent. Tots fets amb materials naturals, fusta de diferents tipus, cordes… i són molt senzills, ja que com ells diuen “són objectes per suggerir, no per dirigir”.

madre y padre

familia madre y padre

Un com aquest de la foto d’aquí dalt va per al Martí :)

També em van agradar molt els estampats geomètrics, els colors i els dissenys inspirats en la natura de Olula se casa. Vaig haver de contenir-me per no tirar la canya a un d’aquests peixos!

Olula se casa

El coixins tan achuchables, els guants i bufandes d’hivern i els jerseis calentons de la Nusa també em van semblar un super regal. I buscant la web per posar-vos l’enllaç, he vist que fan 20% de descompte, que lo sepáis :)

la nusa

Per l’Emma em vaig endur un kit de segells per estampar de Heroine Paper Goods, que de fet és el que estava a la meva llista de regals i havia vingut a buscar. També en té uns en versió Nadal que són molt bonics, però els vaig trobar menys aprofitables.

kit estampacio

segells nadal

I finalment, un altre cop, un regal per a mi ;) Em vaig comprar un jersei de sietedelonce, una marca que no coneixia, de roba feta i produïda a Barcelona i que em va agradar molt. A més, tenien preus especials i vaig marxar molt contenta amb la meva adquisició.

sietedelonce

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.