La recepta triomfadora per a fer panellets

Per

octubre 28, 2013Cuinar4 Comentaris

Aquesta setmana no publicaré res nou, ja em perdonareu. Avui el Martí s’ha posat malaltó i em prenc un descans en aquesta setmana curteta per agafar forces.

Peeeeerò… us comparteixo de nou la recepta estrella de panellets que em va donar la meva amiga Fabi. Boníssima i triomfadora. Només us dic que mai m’havien agradat fins que vaig provar els que va fer ella.

Trobareu el pas a pas aquí. És una recepta molt senzilla i ben fàcil de fer amb els nens. A casa meva ens solem reunir tots per celebrar la castanyada i l’Emma i jo som les encarregades dels panellets. En fem de cafè, de pinyons, de taronja, de canyella, de cacau, de xocolata…

Així van quedar l’any passat:

Panellets

Podeu veure aquí lo bé que ens ho passem i com ens embrutem :)

Aquest any sembla que ens els menjarem a la piscina, oi? Bona castanyada!

4 Respostes a “La recepta triomfadora per a fer panellets”
 1. núria comes beltran

  moltes gràcies, Laia! Aquest any que la Irina ja té 18 mesos ens hem animat a fer-los amb l’Anna, la meva germana petita ;) no cal que et digui com va disfrutar la Irina amassant jeje… demà tindrem el resultat però la massa fa una bona olor! i jo tampoc era massa fan dels panellets… la Irina es menjava la massa dels de cacau a manotades :) ja t’explicaré com han quedat!

 2. Laia (Sarria Petits)

  Hola Núria, Gràcies pel comentari! La recepta és de la sogra de la Fabi. Jo els vaig tastar una mica per compromís un dia que en va portar al laboratori i em vaig quedar parada de lo bons que eren.
  Ara l’Emma i jo som les encarregades de fer panellets de la família. Ja em diràs com han quedat i si han tingut èxit!

 3. Núria Comes Beltran

  Laia, els panellets molt bons! Els hem pogut dur a casa dels dos àvis, així tothom ha pogut tastar els nostres panellets, panecois per la Irina je je… contentes perquè per ser la primera vegada que en feiem des del cole, no han estat gens malament! Gràcies!!!!!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.