Kuska: cactus de tela artesanals

El Nadal passat, passejant per Portal de l’Àngel, em vaig topar amb la paradeta d’aquestes noies i em va encantar la seva feina. Fan cactus, plantes, fermalls i accessoris de tela de manera artesanal. Els venen online en alguna botiga i també en mercats i paradetes per diferents llocs.

Jo me’n vaig quedar un per l’habitació de l’Emma i elles m’hi van afegir un ocellet, una papallona i un portafotos.

kuska

El vaig posar a la seva habitació i la veritat és que ha quedat molt alegre i original.

kuska

Apart d’aquest, tenen molts més models de diferents formes i colors. Els podeu veure tots a la seva web.

Allà també veureu altres propostes i utilitats que podeu donar a aquestes creacions tan originals:

S’ha de recolzar el petit comerç, la creativitat i les coses fetes artesanalment i amb amor. Hi poso el meu petit granet de sorra compartint aquest descobriment.

3 Respostes a “Kuska: cactus de tela artesanals”
 1. ingrid

  Hola !!!
  Com puc saber preus cactus de tela ?
  Si n´encarrego 15, em farieu una miketa de descompte?

  Gràcies!!!

 2. ingrid

  Quan vaig veure la paradeta a Portal de l, Angel, tbé hi havia plantes. No hi ha fotos?

  Merci !!!

  • Sarrià Petits

   Hola Ingrid,

   Nosaltres no venem els cactus a través de Sarrià Petits. T’hauries de posar en contacte amb les noies que els fan i pregunatr-ho a elles. Aquesta és la seva web on trobaràs tots els models de cactus i plantes i el telèfon i email de contacte. http://www.kuskabcn.com/ Espero haver-te ajudat. Laia.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.