Hola setembre!

Per

setembre 2, 2013CriarCap comentari

Hola a tots! Què tal les vacances? Nosaltres ja som a la ciutat. Avui teníem reunió amb la mestra de l’Emma i ja som en mode “vuelta al cole” preparant les coses que ens demanen i preparant-nos tots plegats per l’inici a l’escola “de grans”. Després de tants dies junts em costarà deixar de veure l’Emma tantes hores!

Les vacances d’aquest any han estat 100% en família. Hem estat d’ocupes a les respectives cases familiars i els nens s’ho han passat molt bé disfrutant d’avis, tiets i cosins. I nosaltres hem agraït el recolzament de tothom en les rutines diàries que ens ha ajudat a desconnectar i a gaudir també de vacances de debò.

Trobarem a faltar les vistes privilegiades al mar i a les vinyes en llevar-nos cada matí, però el que més m’ha agradat és veure els dos petits feliços, disfrutant de la natura i notar com poc a poc es va creant entre ells una complicitat que només passa entre germans. Han crescut, i aquest ha estat l’estiu en el que l’Emma ha après a nedar tota sola sense flotador i en Martí ha fet les primeres passes gatejant.

Marti i Emma

Ara ja som de tornada i seguirem disfrutant en família de la ciutat, d’una manera diferent, però que també ens agrada. I aquí estarem des del blog compartint les nostres troballes i les activitats que fem pel barri.

Com veieu, aquest mes he aprofitat per canviar el look de Sarrià Petits. Espero que us agradi i us resulti més pràctic i entenedor. Qualsevol cosa que vulgueu suggerir o error que trobeu us agrairé que m’ho feu saber. Encara queden coses per polir!

Bon inici de curs a tots!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.