Guía Mammaproof de Madrid: imprescindible si viatges a la capital

No se si us ho havia explicat, la meva última nova feina, que m’encanta i m’il·lusiona i que em permet seguir portant la vida que m’agrada (la que vaig demanar per 2014!) és treballar en la redacció de Mammaproof. Sóc fan del projecte desde que la Mavi i la Sarah van començar. El seu blog va inspirar-me per començar Sarrià Petits i em va obrir les portes a un nou món.

Ahir vam tenir reunió i vaig tenir la oportunitat de llegir la nova guia Mammaproof de Madrid, que van publicar el passat Nadal.

GuiaMammaproof

fotografia de mammaproof.org

Així com les primeres que van editar (en la meva opinió) pecaven una mica d’incloure massa botigues, aquesta la vaig trobar ideal. Super ben feta, útil i amb informació de qualitat. Amb plans reals de tot tipus per poder fer amb nens (restaurants, museus, cafeteries, parcs, ludoteques…). Em va sorprendre molt positivament i per això us la recomano si mai necessiteu visitar Madrid amb tota la tribu.

Si la voleu comprar, ho podeu fer aquí.

El que també m’agrada és que no tot són llocs específics per a nens. Ens descobreixen també restaurants amb encant, on es menja bé, amb una cuidada decoració i on, tot i que no tenen res especial per a nens, el tracte cap a les famílies és amable. Perquè també es tracta d’això, oi? Trobar llocs on tota la familia disfruti i anar ensenyant als més petits a saber estar.

Les autores, Bea (con botas de agua), Mar i María (Bebestilo) i Mariu (gelatina de plata) s’ho han currat i han posat el llistó ben alt. Ara queda esperar la de Barcelona, que sortià fidel a la seva cita amb Sant Jordi. Segur que no em decebrà.

2 Respostes a “Guía Mammaproof de Madrid: imprescindible si viatges a la capital”
  1. mavi

    Laia, muchas gracias por tu crónica y sobre todo por llenar de talento y bondad la redacción de Mammaproof ¡eres un solete!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.