Familia XL i XS, descomptes per a families nombroses i monoparentals

Per

octubre 15, 2014ComprarCap comentari

Avui us presento un projecte que segur que us agradarà, especialment a les famílies monoparentals i nombroses (que em consta que a Sarrià en son moltes!). Es tracta de dues webs, familia XL i familia XS, que ofereixen descomptes en més de 600 establiments per a families amb títol de familia nombrosa o monoparental.

Per accedir als descomptes, només us heu de fer de manera gratuïta el carnet de Familia XL o XS, segons el cas, i amb ell us aplicaran directament el descompte a la botiga. Així de fàcil!

familia xl

Us recomano que feu una ullada a la seva web i mireu quins llocs us poden interessar. Jo hi he estat navegant i estan super bé! Per aquí aprop del barri podeu comprar amb descompte per exemple al Bon Preu, Veritas, Caprabo o l’òptica Cottet. També establiments encarats als nens dels que ja us n’he parlat al blog abans, com Wonderfun o Gymboree ofereixen preus més advantatjosos gràcies a Familia XL o XS.

I moltes botigues xules i que conec, com Bateu Lune (una botiga de joguines a la plaça Virreina de Gràcia), Llibreria Al·lots, Rolleat, Petit Explorer… També teniu descomptes per anar al teatre, per granja aventura park… botigues online…

familia xl ciutat

En fi, que val la pena entrar i anar mirant, tant per categories com en el mapa per trobar llocs pel barri. En aquests temps que corren, tota ajuda és bona!

Personalment em sembla una idea estupenda i molt útil tant per a les families, com per als negocis que volen oferir una ajuda especial.

familia xl web

El projecte va sorgir a través d’experiències personals de 2 mares i un pare: Iolanda, Gloria y Marc. Es van adonar de que fins ara no existia cap portal on s’agrupessin tots el descomptes i avantatges per aquests col·lectius amb un accés ràpid i fàcil de veure i a la vegada que els comerços que volien oferir descomptes a les famílies nombroses o monoparentals no sabien com arribar a ells d’una manera directa i dinàmica.

Ara Familia XL i Familia XS ja tenen més de 100 empreses adherides, amb més de 600 establiments. I esperem que segueixin creixent!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.