El món màgic de Bateau Lune

Per

setembre 18, 2012ComprarCap comentari

Bateau lune és una de les meves botigues de joguines preferides. Està al barri de Gràcia, a l’animada plaça de la Virreina. Malauradament, jo no hi puc anar tant sovint com m’agradaria, però la meva família és de Gràcia de tota la vida i gràcies a això a l’Emma sempre li cau alguna coseta o altra comprada allí. I no cal dir que sempre són un èxit.

Bateau Lune

Aparador BL

Només entrar, un vinil de Chispum et dóna la benvinguda a un món de fantasia. Un món de joguines tradicionals, de fusta, de qualitat i de les que duren molt de temps. Joguines versàtils que es poden fer servir de diferents maneres en diferents edats.

Bateau Lune

Puzzles, dominos, jocs de memòria, instruments… Moltes coses de la marca Djeco, que m’encanta pels seus dissenys, originalitat i alhora simplicitat.

Bateau Lune

A l’Emma li va agradar molt per exemple aquest joc de pesca tan xulo i senzill a la vegada.

Joc de pesca Djeco

També tenen una gran varietat de titelles (totes genials!) i de joguines tovetes i colorides per als més bebès. La col·lecció de Lilliputiens és una monada.

Titelles

Bateau Lune

I per als més grans, nines, bicicletes, cuinetes i els fantàstics patinets mini-micro, l’última moda.

Bateau Lune

Un altre dels raconets de la botiga que sempre visito és el racó dels contes. Una acurada selecció per a totes les edats amb llibres que m’encanten inclús per a mi, com els del fantàstic il·lustrador Benjamin Lacombe.

Bateau Lune

Si hi aneu de visita durant aquests dies trobareu també tots els complements i materials necessaris per una “vuelta al cole” amb estil. Motxilles de My Bag’s, gots, plats i tuppers de dissenys ben originals, pitets… perquè els vostres nens vagin a la última.

Bateau Lune

Bateau Lune

Bateau Lune és un món de somnis, diversió i aprenentatge per a petits i grans, on val la pena aturar-se i deixar-se endur de nou per la màgia del joc.

Cap resposta a “El món màgic de Bateau Lune”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.