Descomptes i gran event a Suit Beibi

Ja us he explicat altres vegades que porto la botiga online de Suit Beibi, una botiga de coses moníssimes per a nens que no em costa res d’anunciar. Quan ets fan del que vens, tot és més fàcil :)

Aquesta setmana estem de promos. Avui, fins les 19h de la tarda, si compreu a la botiga online tindreu un 20% de descompte utilitzant el codi SHOPPINGDAY.

I a més a més, a la tarda, organitzem un super event a la botiga de l’Illa Diagonal (a la planta -1 al costat de l’Imaginarium).

FLYER-SUIT-WEEK

De 18:30h a 20:30h hi haurà un photocall amb la fotògrafa Victoria Peñafiel que estarà fotografiant tots aquells nens i mamis que vinguin disfressats o pintats recreant l’ambient del circ.

A part d’endur-vos una preciosa foto professional, totes les imatges participaran en un concurs per guanyar un lot de regals de les marques més Suit valorat en més de 100 euros cada un.

Regalos shopping night

Portaxumets, pitets, un saquet tauró de Baby Bites (com el que va tenir en Martí! recordeu?), una caseta de rafia per guardar les joguines, un buff i un gorret de Buggysocks, tatoos de Chispum, una gorra preciosa de Little Creative Factory i un ratolí enorme de Deglingos que he vist en directe i és una passada!

Val la pena, per les fotos, pels premis i per passar-ho bé! Jo hi seré? Ens veiem allí?

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.