Decora la teva festa amb Partyculars

Fa poc l’Emma va fer quatre anys. Ho vam celebrar en el seu dia amb tota la familia i aquest cap de setmana amb els seus amics de l’escola.

Suposo que, com a moltes de vosaltres, no em sobra el temps, així que quan em van contactar de Partyculars per ensenyar-me els seus kits de decoració de festes la proposta em va semblar perfecta.

partyculars

Partyculars és una botiga online de venda de productes per a celebracions infantils. Pots comprar també gots, plats i totes les coses típiques, però el que més em va agradar són els kits temàtics. De DIY, de superherois, d’animals o de colors, ja venen amb tot preparat perquè organitzar la teva festa sigui senzill, divertit i diferent.

El kit DIY em va agradar molt perquè també impliques als més petits en la festa. Jo vaig triar una garlanda i amb en Martí i l’Emma vam passar una bona estona fent-la.

partyculars

Per decorar la taula vaig fer servir uns pompons de colors verds de diferents mides que vaig col·locar a diferents alçades i que em van servir per fer el fons.

partyculars

Unes canyetes de paper amb ratlles verdes per a les begudes dels nens, culleres de fusta ecològiques per al pastís i uns confetti grans per donar color a la taula.

partyculars

partyculars

La resta va ser amb coses arreplegades d’aquí i d’allà. El pastís el vaig fer amb les meves manetes i molt orgullosa, perquè no sóc gens de cuinar i va quedar molt decent (aquí teniu la recepta). I també a part de les típiques patates i olives vaig posar uns croissants de xocolata fets amb pasta de full que són molt fàcils i queden molt bons.

I finalment, el més important de la festa: uns avis, tiets i cosins que se l’estimen molt i que van ser allí per celebrar amb ella aquest dia tan especial. Ho vam passar molt bé.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.