Bombolles no tòxiques, fàcils i duradores

Les bombolles de sabó sempre triomfen amb els nens. Nosaltres n’hem fet amb els típics pots que després reomples de fairy i ja mai més surten igual, al carrer amb pals i fils i cubells (bombolles grans)… però quan vaig anar a provar Gymboree i al final de la classe van treure el seu aparell de fer bombolles, vaig alucinar.

bombolles sabo gymboree

Ara no recordo de què ens van dir que estaven fetes (glucosa?) però se que no era sabó. Era alguna cosa no tòxica i que no pica als ulls. És veritat que potser surten més petites que amb altres sistemes, però en surten moltíssimes i amb una facilitat espectacular.

bombolles gymboree

bombolles gymboree

Et venen el pot amb el líquid (és viscós i bastant pringós això sí), una cassoleta per a posar-ne una mica i poder sucar i un tub amb cinc forats per on surten les bombolles. Es suca la part on hi ha els forats i es bufa per l’altra banda. Està molt bé per als més petits, que tendeixen a posar-s’ho tot a la boca. Amb aquest sistema poden provar de bufar sense tragar res.

bombolles gymboree 2

I que ruli, que ruli! :) Al parc sempre triomfa i tots els nens volen provar. Les salen amigos por todas partes!

bombolles gymboree

Diria que em va costar uns 15 euros. La setmana vinent aniré a comprar-ne un per al sant de la meva fillola i us ho confirmo.

Una Resposta a “Bombolles no tòxiques, fàcils i duradores”
  1. Flora

    I’d forgotten about the Daiteikoku translation effort until recently; I ought to give it a look, I heard that the interface was translated and th817#a2t&;s probably enough to get started. I mainly just want to get the Gamerican generals, anyway; despite not being born in the US I always seem to gravitate to American characters.I definitely do appreciate the pictures, those look great. More porn is always good.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.