7 manualitats d’estiu fàcils per fer amb nens

Per

agost 18, 2016Crear2 Comentaris

L’estiu és una molt bona època per fer certes manualitats amb nens que a l’hivern poden fer més mandra i són de logística més complicada. A mi m’agraden molt les que comencen ja buscant coses pel bosc o per la platja. Així la preparació de la manualitat també es converteix en un joc en sí mateixa. Han de classificar, descartar o netejar i deixar assecar per després fer-ho servir.

Pintar closques de caragol era una de les activitats preferides de l’Emma a la casa de Menorca.

closques caragol

Ara que en són dos i d’edats diferents anem provant coses que puguin fer junts cadascú al seu nivell. D’aquesta llista n’hi ha algunes que hem provat i altres que farem. A veure què us semblen i us hi animeu!

1. Decoració de pedres de riu, de platja… amb dibuixets, amb sanefes, fents que semblin animals (marietes,…). Hi ha uns retoladors molt xulos que van molt bé per fer-ho. Però també es poden fer amb pintura.

pedres pintades

pedres pintades manualitats nens

2. Decoració de pedres, petxines… amb wahi tape. Un cop fetes se’ls pot enganxar un petit imán darrere i queden molt maques com a imán de nevera.

manualitats estiu

3. Sortir al carrer a pintar amb guixos. Podem crear històries, escenàris… que ells poden fer servir per seguir jugant. A Jugaia en podeu trobar un pot ben gros per pocs euros.

http://almostunschoolers.blogspot.com.es

4. Fer collarets, incrustacions amb elements naturals en pasta de sal. Podeu fer servir petxines, caragols, pedretes… i fer creacions en pasta de sal. Al blog Tierra en las manos us expliquen molt bé com fer pasta de sal i també us dóna moltes idees per jugar amb elements naturals i pasta de sal.

manualitat amb petxines

5. Fer vaixells amb bricks de begudes.

vaixells amb bricks de suc

http://ribbons.com

6. Fer un mural gegant. Tan senzill com posar un paper gran a terra i donar-los pintures. Amb les mans, amb pincells, amb pedres, tronquets o esponges… tot s’hi val per pintar.

pintar mural nens

7. Fer ventalls amb paper i pals de gelat.

ventalls de paper

2 Respostes a “7 manualitats d’estiu fàcils per fer amb nens”
  1. Quines bones idees Laia! Els ventalls de paper i pals de gelat els faré per mi!! M’han encantat! :-) I gràcies per la menció. Una abraçada bonica, Clara.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.