Manualitats d’estiu

Avui hem comprat unes pintures i un pinzell i ens hem posat a la feina a alegrar amb colors unes closques de caragol que vam recollir l’altre dia.

A l’Emma li ha agradat molt perquè hi ha tot el procés de buscar-les, després les vam netejar i assecar i, finalment, avui les hem pintat. Em dóna la sensació que quan comença les coses des del principi i veu com han quedat aquelles closques brutes que un dia va recollir se sent ben orgullosa.

manualitat closques caragol

És una manualitat molt bàsica, però que en aquesta època de vacances ve més de gust de fer, ja que no es porta tanta roba, es pot fer a l’exterior i no fa mandra mullar-se (al contrari!).

manualitat closques caragol

A més, tant si aneu a la platja, a la muntanya o al riu, segur que trobareu bon material per colorejar (petxines, caragols, còdols…). Queda divertit i alegre i als nens els agrada molt el resultat.

Així és com li han quedat a l’Emma:

manualitat closques caragol

I si teniu nens més grans (l’Emma tot just té dos anys) segur que fan coses molt més elaborades que poden servir de decoració i tot. Ja em direu què tal si ho proveu i què feu servir. Volem idees, que queda molt d’estiu per endavant! :)

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.